sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak rozliczaja sie fundacje w Polsce

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak rozliczaja sie fundacje w Polsce

KAZDY MIESZKANIEC GMINY I OKOLIC TO CZLOWIEK ZAUFANIA!!!
tacy ludzie nasza POLSKE z gruzow podniesli TO ONI i w NICH nadzieja

w końcu trzeba jakoś zarabiać w rynsztoku ;]

Jedzie kilka osób, ale niestety nie ma już więcej miejsc.

ze wszystkimi PO -nownie!!!!!!
niech zyje cenzura i hasbara !
Kochana hasbaro ,, nie kasujcie mnie juz wiecej ! Nie banujcie!
Od teraz bede PO-prawnie pisal i prawomyslnie!
Michnik z PANEM GEREMKIEM... BEDZIE MOIM NAJWIEKSZYM IDOLEM !
Obiecuje PO-wiesic ich portrety i w gabinecie w pracy jak i w domu w jadalnym i nad lozkiem !!!!!
tylkoooooooooooooooooo wy juz mnie wiecej nie banujcie!!!!!!!!!!
a cha .... z tymi pieniedzmi co to izrael co roku kradl amerykanskiemu PO-datnikowi ! to..ja .. przyznaje ! TaK MI JACEK KURSKI KAZAL PISAC
Bo przeciez , jak to ,,,, nasz kochany Israel i taka darowizna na krzywy ( pysk)? Nieeeeeeeeeeeeeeee.. absolutnie ! Nigdy!!!!!!
Oni ..Ci nasi starsi bracia w wierze jak cos pozycza ..... to na bank oddadza ! I to nawet z naddatiem czy tez innym procentem !!!!!! Wiec obiecuje juz ,ze nie bede prowadzil tej WRAZEJ I NIE POPRAWNIE POLITYCZNEJ roboty!
Przyznaje rowniez ,ze za swoja PO-przednia dzialalnosc bralem pieniadze od Palestynskich bandytow i PO-wstancow ! Szczegolnie taki jeden brunet z wasami mnie namawial do pisania tych niegodziwosci i klamst na naszych chazarskich braci i ich jedynej swietej ziemi , ktora porzeciez im sie nalezy jak ... PSU BUDA ! nie?! hihihhi
Wiec prosze !!!!!!!! nie banujcie juz mnie! a ja bede sie zachowywal jak na nowego i przeobrazonego PO-lszewika przystalo!!!!
Podpisano ... byly chwala bohaterom win .... itd .. ktorego slusznie zbanowano! A obecnie mlodo narodzony Po-lszewik i imieniem z bierzmowania Aleksej Cukerman -Klamsilberstain !

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org