Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak rozliczaja sie fundacje w Polsce |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak rozliczaja sie fundacje w Polsce |
KAZDY MIESZKANIEC GMINY I OKOLIC TO CZLOWIEK ZAUFANIA!!! tacy ludzie nasza POLSKE z gruzow podniesli TO ONI i w NICH nadzieja
|
|
w końcu trzeba jakoś zarabiać w rynsztoku ;]
|
|
Jedzie kilka osób, ale niestety nie ma już więcej miejsc.
|
|
ze wszystkimi PO -nownie!!!!!! niech zyje cenzura i hasbara ! Kochana hasbaro ,, nie kasujcie mnie juz wiecej ! Nie banujcie! Od teraz bede PO-prawnie pisal i prawomyslnie! Michnik z PANEM GEREMKIEM... BEDZIE MOIM NAJWIEKSZYM IDOLEM ! Obiecuje PO-wiesic ich portrety i w gabinecie w pracy jak i w domu w jadalnym i nad lozkiem !!!!! tylkoooooooooooooooooo wy juz mnie wiecej nie banujcie!!!!!!!!!! a cha .... z tymi pieniedzmi co to izrael co roku kradl amerykanskiemu PO-datnikowi ! to..ja .. przyznaje ! TaK MI JACEK KURSKI KAZAL PISAC Bo przeciez , jak to ,,,, nasz kochany Israel i taka darowizna na krzywy ( pysk)? Nieeeeeeeeeeeeeeee.. absolutnie ! Nigdy!!!!!! Oni ..Ci nasi starsi bracia w wierze jak cos pozycza ..... to na bank oddadza ! I to nawet z naddatiem czy tez innym procentem !!!!!! Wiec obiecuje juz ,ze nie bede prowadzil tej WRAZEJ I NIE POPRAWNIE POLITYCZNEJ roboty! Przyznaje rowniez ,ze za swoja PO-przednia dzialalnosc bralem pieniadze od Palestynskich bandytow i PO-wstancow ! Szczegolnie taki jeden brunet z wasami mnie namawial do pisania tych niegodziwosci i klamst na naszych chazarskich braci i ich jedynej swietej ziemi , ktora porzeciez im sie nalezy jak ... PSU BUDA ! nie?! hihihhi Wiec prosze !!!!!!!! nie banujcie juz mnie! a ja bede sie zachowywal jak na nowego i przeobrazonego PO-lszewika przystalo!!!! Podpisano ... byly chwala bohaterom win .... itd .. ktorego slusznie zbanowano! A obecnie mlodo narodzony Po-lszewik i imieniem z bierzmowania Aleksej Cukerman -Klamsilberstain ! rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |