Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rusak to rusak |
zakmnij otfur gembowy jak do ciębie muwie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rusak to rusak |
szczebiotka ty na NK powiedz dla znajomych ,że jak zagłosują na Łomżę to będzie Ci bardzo przyjemnie ,bo rosnące głosy Cię rozpalają i czujesz ciśnienie wielkie .
|
|
chodzi tu bardziej o pieniądze. są inteligentne osoby, ale są tak jakby poniżane np. że nie są zamożne czy bogate. i tu jest problem, bo one się "pogrążają" czy nie wiem jak to nazwać. mam nadzieję, że rozumiesz ;)
|
|
Na NK jeszcze zakładają takie konta "Moje miasto Łomża " albo "Łomża rulezz" itp tam napiszcie bo ja w tym pokebolu nie ma konta ;D
|
|
szczebiotka ,proszę Cię nie wypowiadaj się w ogóle w tym temacie bo Twój poziom inteligencji niestety jest za niski aby w nim pisać... Popisz sobie dziecko w temacie: " zapoznam się z panem" ,który sama założyłaś :)
|
|
Ja bym się schlał ostro , ale tak żeby rano mieć aż rozwolnienie . Wszystko powinno wypłynąć .
|
|
u Ciebie to dziala
|
|
widzę że rozmowa wrze. niekoniecznie inteligentna i ciekawa. Fazzi, wątpię czy tego konkretnie się spodziewałeś ale dyskusja jest.na nic innego nie można tu liczyć.pozdrawiam wszystkich.
|
|
wystarczy wyjść na ulicę. tam jest pełno... "panów". ;)
|
|
Fazzi przeciez ja Cie znam i te twoje mierne poddrygi, ublizanie drugiej osobie... zaksztusisz sie slina to wtedy zamilkniesz!
|
|
Człowieku sam piszesz że się tu urodziłeś i wychowałeś to powinieneś znać realia jakie panują w Łomży jesteś pewnie jakimś studentem który pojechał do stolicy zachłysnęłeś się życiem w wawie a twoi (pisze twoi z małej litery gdyż nie mam do ciebie szacunku bo nie masz go do innych)...a twoi rodzice pewnie zostali tu w Łomży i swoimi wypowiedziami chyba sugerujesz się tym co było u ciebie w domu że zarboki nie przekraczały 1000zł więc się ogranij człowieczku i nie wypowiadaj się w negatywnie o mieszkańcach miasta bo jeszcze do niedawna nim byłeś i nie zapominaj o tym. W swoich wypowiedziach jesteś śmieszny i co ty wogóle sobą reprezentujesz? Jesteś kimś? Jesteś zwykłych internetowym napinaczem któremu wydaje się że zjadł wszystkie rozumy. Tu w Łomży są ludzie z którymi nie miał byś o czym rozmawiać bo nie dorównujesz poziomem swojej dyskusji i języka. Chcesz porozmawiać o Łomży i mieszkańcach zapraszam w realu o tym podyskutujemy. A tak naprawdę w d..pie byłeś i g...no widziałeś. NIE POZDRAWIAM I BEZ WYRAZÓW SZACUNKU. Rafał.
|
|
...a ja znam taka jedną co urodziła się w "wielkim mieście", mieszkała, studiowała, a potem to wszystko zostawiała i zamieszkała w Łomży. I na spacery z dzieckami chodzi na konwalie, a nie do parku z psimi gównami. I rano nie budzą jej tramwaje zgrzypiące po szynach i hamujące na światłach ciężarówki.... I zamiast narzekać to trza kończyć szkoły, wracać do miejsca urodzenia i robić by było dobrze. pozdrawiam. A.
|
|
A wracając do mojej wypowiedzi to skoro tu się tobie źle żyje to wróć tu osiągnij coś i zmień to! Ale chyba to zbyt wysokie progi dla ciebie. BEZ WYRAZÓW SZACUNKU JESZCZE RAZ!
|
|
buuuuuuka tY kim jestes, zaczynam Cie o cos podejrzewac? sprawiasz dziwne wrazenie, taki zdezorientowany seksualnie ha
|
|
Kodeks karny: Rozdział XXVII Przestępstwa przeciwko czci i nietykalności osobistej Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
|
|
Bunio ,chłopie ale mam z Ciebie polewkę w tym momencie ;D Znalazłeś artykuł i brawo Ci za to,ale przeanalizuj dokładnie treść tego artykułu i wywnioskuj czy tym co napisałem wyczerpałem wszystkie znamiona ustawowe tego przestępstwa ;) Powiem Ci tylko,że taki z Ciebie prawnik jak z koziej dupy trąba :) Cieszę się ,że dyskusja aż tak wrze :) Sorry ,ale muszę już lecieć. Jutro się odezwę i postaram się brać czynny udział w temacie. Pozdrawiam
|
|
Proszę państwa nie będzie nigdy więcej żadnej biedronki, ponieważ tak jak pisałem wczesniej w innym temacie sprawą biedronki zajęła się specjalna komisja śledcza w której będzie między innymi rozważanie rozwiązania sieci BIEDRONKA. Poza tym nie słyszeliście że nowy prezes biedronki został zdymisjonowany?
|
|
Autor tego postu (bo niewart jest nawet nazwania po nicku) raczej zrodzony był na podlasiu a nie w m. ŁOMŻA. Jeśli nawet by tak było to ktoś kto pisze takie rzeczy o swoim rodzinnym mieście to tak jakby nazywał własną matkę k...ą, tak że nie nie gadajcie z kretynem bo nie wart tego.
|
|
co prawda w oczy boli? Fazzi powiedział czystą prawdę i tyle
|
|
przepraszam bardzo Panie Fazzi, ale po pierwsze nie mierz wszystkich ludzi jedna miarką! Otóż popieram Ciebie tylko w tym, że każdy jest kowalem swego losu i sam decyduje jak ma wyglądać jego przyszłość. Niekoniecznie trzeba wyjeżdzać do większego miasta, żeby do czegoś dojść, moim zdaniem wyjeżdzają Ci , którzy nie potrafia sobie tu poradzić. Ja również jestem rodowitą łomżynianką, ułożyłam sobie życie na miejscu -sytuacje finansową mam stabilną , nie dorabiam prywaciarzy za 1000zł i nie zamierzam tym bardziej dorabiać warszawiaków tak jak Ty.Czym Ci ta stolica tak imponuje? Tym, że połowe życia spedzisz stojąc w korkach dojeżdzając do pracy czy na uczelnie? ciągły pośpiech,stres, spaliny i wypłata niewiele wieksza ; no, chyba ,że zostałeś posłem pozdrawiam i współczuje :) p.s dodam,że do wszystkiego doszłam sama, nie miałam bogatych rodziców, nie dostałam spadku, po prostu jestem ambitna i chce do czegoś w życiu dojść, żeby moje dzieci miały lżej, także Twój tekst: cutuję:"Zostali same "niedojeby" czyli ludzie bez ambicji i głąby ,które po skończeniu szkoły na poznańskiej albo po jańskim myślą,że są kimś ,a tak naprawdę są nikim..." jest bardzoooo nie na miejscu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |