środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rusak to rusak

zakmnij otfur gembowy jak do ciębie muwie .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rusak to rusak

szczebiotka ty na NK powiedz dla znajomych ,że jak zagłosują na Łomżę to będzie Ci bardzo przyjemnie ,bo rosnące głosy Cię rozpalają i czujesz ciśnienie wielkie .

chodzi tu bardziej o pieniądze. są inteligentne osoby, ale są tak jakby poniżane np. że nie są zamożne czy bogate. i tu jest problem, bo one się "pogrążają" czy nie wiem jak to nazwać. mam nadzieję, że rozumiesz ;)

Na NK jeszcze zakładają takie konta "Moje miasto Łomża " albo "Łomża rulezz" itp tam napiszcie bo ja w tym pokebolu nie ma konta ;D

szczebiotka ,proszę Cię nie wypowiadaj się w ogóle w tym temacie bo Twój poziom inteligencji niestety jest za niski aby w nim pisać...
Popisz sobie dziecko w temacie: " zapoznam się z panem" ,który sama założyłaś :)

Ja bym się schlał ostro , ale tak żeby rano mieć aż rozwolnienie . Wszystko powinno wypłynąć .

u Ciebie to dziala

widzę że rozmowa wrze. niekoniecznie inteligentna i ciekawa. Fazzi, wątpię czy tego konkretnie się spodziewałeś ale dyskusja jest.na nic innego nie można tu liczyć.pozdrawiam wszystkich.

wystarczy wyjść na ulicę. tam jest pełno... "panów". ;)

Fazzi
przeciez ja Cie znam i te twoje mierne poddrygi, ublizanie drugiej osobie...
zaksztusisz sie slina to wtedy zamilkniesz!

Człowieku sam piszesz że się tu urodziłeś i wychowałeś to powinieneś znać realia jakie panują w Łomży jesteś pewnie jakimś studentem który pojechał do stolicy zachłysnęłeś się życiem w wawie a twoi (pisze twoi z małej litery gdyż nie mam do ciebie szacunku bo nie masz go do innych)...a twoi rodzice pewnie zostali tu w Łomży i swoimi wypowiedziami chyba sugerujesz się tym co było u ciebie w domu że zarboki nie przekraczały 1000zł więc się ogranij człowieczku i nie wypowiadaj się w negatywnie o mieszkańcach miasta bo jeszcze do niedawna nim byłeś i nie zapominaj o tym. W swoich wypowiedziach jesteś śmieszny i co ty wogóle sobą reprezentujesz? Jesteś kimś? Jesteś zwykłych internetowym napinaczem któremu wydaje się że zjadł wszystkie rozumy. Tu w Łomży są ludzie z którymi nie miał byś o czym rozmawiać bo nie dorównujesz poziomem swojej dyskusji i języka. Chcesz porozmawiać o Łomży i mieszkańcach zapraszam w realu o tym podyskutujemy. A tak naprawdę w d..pie byłeś i g...no widziałeś. NIE POZDRAWIAM I BEZ WYRAZÓW SZACUNKU. Rafał.

...a ja znam taka jedną co urodziła się w "wielkim mieście", mieszkała, studiowała, a potem to wszystko zostawiała i zamieszkała w Łomży. I na spacery z dzieckami chodzi na konwalie, a nie do parku z psimi gównami. I rano nie budzą jej tramwaje zgrzypiące po szynach i hamujące na światłach ciężarówki....

I zamiast narzekać to trza kończyć szkoły, wracać do miejsca urodzenia i robić by było dobrze.

pozdrawiam. A.

A wracając do mojej wypowiedzi to skoro tu się tobie źle żyje to wróć tu osiągnij coś i zmień to! Ale chyba to zbyt wysokie progi dla ciebie. BEZ WYRAZÓW SZACUNKU JESZCZE RAZ!

buuuuuuka tY kim jestes, zaczynam Cie o cos podejrzewac? sprawiasz dziwne wrazenie, taki zdezorientowany seksualnie ha

Kodeks karny:

Rozdział XXVII

Przestępstwa przeciwko czci i nietykalności osobistej

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Bunio ,chłopie ale mam z Ciebie polewkę w tym momencie ;D Znalazłeś artykuł i brawo Ci za to,ale przeanalizuj dokładnie treść tego artykułu i wywnioskuj czy tym co napisałem wyczerpałem wszystkie znamiona ustawowe tego przestępstwa ;) Powiem Ci tylko,że taki z Ciebie prawnik jak z koziej dupy trąba :)
Cieszę się ,że dyskusja aż tak wrze :) Sorry ,ale muszę już lecieć. Jutro się odezwę i postaram się brać czynny udział w temacie. Pozdrawiam

Proszę państwa nie będzie nigdy więcej żadnej biedronki, ponieważ tak jak pisałem wczesniej w innym temacie sprawą biedronki zajęła się specjalna komisja śledcza w której będzie między innymi rozważanie rozwiązania sieci BIEDRONKA. Poza tym nie słyszeliście że nowy prezes biedronki został zdymisjonowany?

Autor tego postu (bo niewart jest nawet nazwania po nicku) raczej zrodzony był na podlasiu a nie w m. ŁOMŻA. Jeśli nawet by tak było to ktoś kto pisze takie rzeczy o swoim rodzinnym mieście to tak jakby nazywał własną matkę k...ą, tak że nie nie gadajcie z kretynem bo nie wart tego.

co prawda w oczy boli? Fazzi powiedział czystą prawdę i tyle

przepraszam bardzo Panie Fazzi, ale po pierwsze nie mierz wszystkich ludzi jedna miarką!
Otóż popieram Ciebie tylko w tym, że każdy jest kowalem swego losu i sam decyduje jak ma wyglądać jego przyszłość. Niekoniecznie trzeba wyjeżdzać do większego miasta, żeby do czegoś dojść, moim zdaniem wyjeżdzają Ci , którzy nie potrafia sobie tu poradzić. Ja również jestem rodowitą łomżynianką, ułożyłam sobie życie na miejscu -sytuacje finansową mam stabilną , nie dorabiam prywaciarzy za 1000zł i nie zamierzam tym bardziej dorabiać warszawiaków tak jak Ty.Czym Ci ta stolica tak imponuje? Tym, że połowe życia spedzisz stojąc w korkach dojeżdzając do pracy czy na uczelnie? ciągły pośpiech,stres, spaliny i wypłata niewiele wieksza ; no, chyba ,że zostałeś posłem pozdrawiam i współczuje :)

p.s dodam,że do wszystkiego doszłam sama, nie miałam bogatych rodziców, nie dostałam spadku, po prostu jestem ambitna i chce do czegoś w życiu dojść, żeby moje dzieci miały lżej, także Twój tekst: cutuję:"Zostali same "niedojeby" czyli ludzie bez ambicji i głąby ,które po skończeniu szkoły na poznańskiej albo po jańskim myślą,że są kimś ,a tak naprawdę są nikim..." jest bardzoooo nie na miejscu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org