niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto na Prezydenta

Przepraszam, lecz nieoglądałem tego filmu, historię ową przytoczyłem z książki. Gdzie pisało, że jest oparta na faktach.
Możliwe jest również, że autor co-nieco upiększył.
Większość tematów książek, jest brana z życia. Z wyjątkiem-fantasy i SF.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto na Prezydenta

Obficie się toczy jad z Waszych pięknych, polskich ust...
Nie rozróżniacie prawdy od marketingu. Nie utożsamiajcie swoich kompleksów, dążeń i niespełnionych marzeń z Pudzianem, Małyszem czy innym Gołotą. Pudzian ma być medialnie groźny i istnieć w mediach, aby drzeć kasę z reklam, za transmisję itp. Patrzcie, że jako strongman sobie radził i zarabiał. W "Tańcu z Gwiazdami" też dał radę. Teraz stawia pierwsze kroki w MMA i to bardzo dobrze. Ja życzę mu jak najlepiej, bo nie sączy jadu przed kompem, tylko zachrzania na siłce i na macie. Życzę mu zwycięstw, zdrowia, udanego życia osobistego i pieniędzy. Zresztą tak jak każdemu z polskich sportowców - bo lepiej, żeby wszyscy oni zarabiali duże pieniądze i płacili podatki w Polsce niż ujadali anonimowo w necie.

lomzanin

http://lks.4lomza.pl/news.php?idNews=1032

Relacja

A i dodam jeszcze.. że chodzili z latarkami.. jakby czegoś szukali..
Może ktoś wie dokładniej ?? :P

ale głupoty piszecie. oczywiście że wycina się skórki-a właściwie ich nadmiar tzn. to co nachodzi za bardzo na paznokieć. są skórki które można zmiękczyć płynem i rozpuścić ale to są wyjątki! spróbuj jedna z drugą pomalować sobie paznokcie ze skórkami tylko odsuniętymi lub niewyciętymi tak jak trzeba to szybko przekonacie się o marnym efekcie. skórki po prostu trzeba umieć wycinać a nie rżnąć do bólu.

Nie wczystkie szczątki zebrano.

niom nie wszystkie bo armia rydzyka wynosi je "meczensko"

pani szczebiotką troszeczkę pani przesadziła i urazila moja wiare możemy tu pisac na rydzyka i innych ale prosze tak nie pisac z góry dziękuje

szkoda że nie praktykuje się juz palenia na stosie hehe...pani katechetka przedawkowala słuchanie Radia Maryja

niech ją ktoś odpali

Podpisy jeszcze można składać:

http://wsa.edu.pl/formularz_uchodzcy.php

Ja zlożyłem.

Pozdrawiam.

P.S. Ten wątek to świetna reklama akcji zbierania podpisów przez zwolenników tolerancji...
Zapewne autorowi o to właśnie chodzilo.

znowu piwa nie można ku rwa wnosić, na choj te macanki, jeszcze ta blondyna to ta :D

jakiego francuza
co ci sie znowu sni

pewnie sie nie modliles i czekasz na laske pana?

Treść jest ukryta

P.A moge do Ciebie jakis kontakt???Nie chodzi mi o szkolenie psa, bo jestem trenerem, ale o wspolne cwiczonka...pozdrowka!

Kaska-proponuje najpierw poczytac o opryszczce i jak to jest z jej wysypem.
a jesli cos po zabiegu bylo nie tak- to nalezalo pojsc bezposrednio i powiedziec.
ja od wielu lat jestem klientka wlascicielki tego salonu (jeszcze jak nie byla na swoim "garnuszku")-i zawsze bylam i bede bardzo zadowolona z kazdego zabiegu,sposobu podejscia i dokladnosci z jaka sa wykonywane zabiegi.

tylko sie nie upij

wypelnione

lomzanin

marek32 pszehfycilem obraz z tfojej kamerki :)))))

za dobe pokoj 2 osobowy

widzę ze forum zrobiło się bardziej miłosne niż ogólne.Może zróbmy nową kategorie??;P Ja niestety jestem sam :(:(

http://allegro.pl/item1020216588.html

ggowno prawda

ale chociaż hot dogi zawsze gorące i przypieczone a nie jak na innych stacjach "ledwo blade".....

he he wiecie co w tym jest troche racji, ale nie do konca. Sama pracuje w gabinecie stomatologicznym i powiem wam szczerze, że przez cały dzien nie ma czasu nawet kawy wypic, ostatnio odwołał nam sie jeden pacjent i zrobiłysmy sobie herbate i chciałysmy zjesc kanapki. Nie zdążyłysmy udryzc kawałek bułki juz wbiegł kolejny pacjent. Przeprosiłysmy grzecznie, powiedziałysmy ,,prosze chwilkę poczekac tylko dokonczymy kanapki" pacjent powiedział, dobrze poczekam, a wychodząc mruknął pod nosem ,,nic nie robią tylko by ciągle kawe piły i jeszcze czekac każą.." Przykład z życia. Tak więc to nie do konca tak jest jak piszesz... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org