Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto na Prezydenta |
Przepraszam, lecz nieoglądałem tego filmu, historię ową przytoczyłem z książki. Gdzie pisało, że jest oparta na faktach. Możliwe jest również, że autor co-nieco upiększył. Większość tematów książek, jest brana z życia. Z wyjątkiem-fantasy i SF.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto na Prezydenta |
Obficie się toczy jad z Waszych pięknych, polskich ust... Nie rozróżniacie prawdy od marketingu. Nie utożsamiajcie swoich kompleksów, dążeń i niespełnionych marzeń z Pudzianem, Małyszem czy innym Gołotą. Pudzian ma być medialnie groźny i istnieć w mediach, aby drzeć kasę z reklam, za transmisję itp. Patrzcie, że jako strongman sobie radził i zarabiał. W "Tańcu z Gwiazdami" też dał radę. Teraz stawia pierwsze kroki w MMA i to bardzo dobrze. Ja życzę mu jak najlepiej, bo nie sączy jadu przed kompem, tylko zachrzania na siłce i na macie. Życzę mu zwycięstw, zdrowia, udanego życia osobistego i pieniędzy. Zresztą tak jak każdemu z polskich sportowców - bo lepiej, żeby wszyscy oni zarabiali duże pieniądze i płacili podatki w Polsce niż ujadali anonimowo w necie. lomzanin
|
|
http://lks.4lomza.pl/news.php?idNews=1032 Relacja
|
|
A i dodam jeszcze.. że chodzili z latarkami.. jakby czegoś szukali.. Może ktoś wie dokładniej ?? :P
|
|
ale głupoty piszecie. oczywiście że wycina się skórki-a właściwie ich nadmiar tzn. to co nachodzi za bardzo na paznokieć. są skórki które można zmiękczyć płynem i rozpuścić ale to są wyjątki! spróbuj jedna z drugą pomalować sobie paznokcie ze skórkami tylko odsuniętymi lub niewyciętymi tak jak trzeba to szybko przekonacie się o marnym efekcie. skórki po prostu trzeba umieć wycinać a nie rżnąć do bólu.
|
|
Nie wczystkie szczątki zebrano.
|
|
niom nie wszystkie bo armia rydzyka wynosi je "meczensko"
|
|
pani szczebiotką troszeczkę pani przesadziła i urazila moja wiare możemy tu pisac na rydzyka i innych ale prosze tak nie pisac z góry dziękuje
|
|
szkoda że nie praktykuje się juz palenia na stosie hehe...pani katechetka przedawkowala słuchanie Radia Maryja
|
|
niech ją ktoś odpali
|
|
Podpisy jeszcze można składać: http://wsa.edu.pl/formularz_uchodzcy.php Ja zlożyłem. Pozdrawiam. P.S. Ten wątek to świetna reklama akcji zbierania podpisów przez zwolenników tolerancji... Zapewne autorowi o to właśnie chodzilo.
|
|
znowu piwa nie można ku rwa wnosić, na choj te macanki, jeszcze ta blondyna to ta :D
|
|
jakiego francuza co ci sie znowu sni
|
|
pewnie sie nie modliles i czekasz na laske pana?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
P.A moge do Ciebie jakis kontakt???Nie chodzi mi o szkolenie psa, bo jestem trenerem, ale o wspolne cwiczonka...pozdrowka!
|
|
Kaska-proponuje najpierw poczytac o opryszczce i jak to jest z jej wysypem. a jesli cos po zabiegu bylo nie tak- to nalezalo pojsc bezposrednio i powiedziec. ja od wielu lat jestem klientka wlascicielki tego salonu (jeszcze jak nie byla na swoim "garnuszku")-i zawsze bylam i bede bardzo zadowolona z kazdego zabiegu,sposobu podejscia i dokladnosci z jaka sa wykonywane zabiegi.
|
|
tylko sie nie upij
|
|
wypelnione lomzanin
|
|
marek32 pszehfycilem obraz z tfojej kamerki :)))))
|
|
za dobe pokoj 2 osobowy
|
|
widzę ze forum zrobiło się bardziej miłosne niż ogólne.Może zróbmy nową kategorie??;P Ja niestety jestem sam :(:(
|
|
http://allegro.pl/item1020216588.html
|
|
ggowno prawda
|
|
ale chociaż hot dogi zawsze gorące i przypieczone a nie jak na innych stacjach "ledwo blade".....
|
|
he he wiecie co w tym jest troche racji, ale nie do konca. Sama pracuje w gabinecie stomatologicznym i powiem wam szczerze, że przez cały dzien nie ma czasu nawet kawy wypic, ostatnio odwołał nam sie jeden pacjent i zrobiłysmy sobie herbate i chciałysmy zjesc kanapki. Nie zdążyłysmy udryzc kawałek bułki juz wbiegł kolejny pacjent. Przeprosiłysmy grzecznie, powiedziałysmy ,,prosze chwilkę poczekac tylko dokonczymy kanapki" pacjent powiedział, dobrze poczekam, a wychodząc mruknął pod nosem ,,nic nie robią tylko by ciągle kawe piły i jeszcze czekac każą.." Przykład z życia. Tak więc to nie do konca tak jest jak piszesz... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |