Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zjazd do Warszawy |
Dzisiaj radzę przyjść wcześniej na stadion. Może zabraknąć biletów na wszystkich chętnych...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zjazd do Warszawy |
Ale za dwa tygodnie Pudzian przecież "tanio skóry nie sprzeda"
|
|
Polecam samsunga plazmę, led są cholernie drogie, samsungi mają ekrany od pioniera, osobiście posiadam palazmę samsunga 46cali od kilku lat i jestem bardzo zadowolony, musisz mieć tylko wmiarę mocny sygnał, szikaj full hd i powyżej 100Hz, pobór energi nie jest taki straszny jak mówią, większy jal lcd ale niedaj się zwariować.
|
|
ktos mnie szantazuje , zastanawiam sie kto
|
|
plazma i tak zadowoli się słabszym sygnałem niż lcd, ale czy warto kupywać tej klasy TV jeżeli nie ma się sygnału cyfrowego
|
|
ty młody wykrztałcony jestes najlepszy, wiedziałeś kto wygra juz wczoraj rano, sparingowałeś z pudzianem, więc nikt ci nie dorówna
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A pzu to fakt złodzieje,przy wycofaniu się i wypisaniu wypowiedzenia facet zrobił głupią minę a składkę na kolejny rok przeliczył jeszcze raz i zniżył o jakieś 200zł,z tym że co mnie te 200zł urządzi jak w sumie musiałbym im 900zł płacić,w compensie wraz z NWW mam za 450zł na cały rok.
|
|
jeszcze są wolne miejsca na zapisy na nowe m za 3300 w spółdzielni perspektywa
|
|
M@ster, tutaj to nie ma znaczenia :) nie w tym rzecz, dzięki za pomoc :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |