niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zjazd do Warszawy

Dzisiaj radzę przyjść wcześniej na stadion. Może zabraknąć biletów na wszystkich chętnych...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zjazd do Warszawy

Ale za dwa tygodnie Pudzian przecież "tanio skóry nie sprzeda"

Polecam samsunga plazmę, led są cholernie drogie, samsungi mają ekrany od pioniera, osobiście posiadam palazmę samsunga 46cali od kilku lat i jestem bardzo zadowolony, musisz mieć tylko wmiarę mocny sygnał, szikaj full hd i powyżej 100Hz, pobór energi nie jest taki straszny jak mówią, większy jal lcd ale niedaj się zwariować.

ktos mnie szantazuje , zastanawiam sie kto

plazma i tak zadowoli się słabszym sygnałem niż lcd, ale czy warto kupywać tej klasy TV jeżeli nie ma się sygnału cyfrowego

ty młody wykrztałcony jestes najlepszy, wiedziałeś kto wygra juz wczoraj rano, sparingowałeś z pudzianem, więc nikt ci nie dorówna

Treść jest ukryta

A pzu to fakt złodzieje,przy wycofaniu się i wypisaniu wypowiedzenia facet zrobił głupią minę a składkę na kolejny rok przeliczył jeszcze raz i zniżył o jakieś 200zł,z tym że co mnie te 200zł urządzi jak w sumie musiałbym im 900zł płacić,w compensie wraz z NWW mam za 450zł na cały rok.

jeszcze są wolne miejsca na zapisy na nowe m za 3300 w spółdzielni perspektywa

M@ster, tutaj to nie ma znaczenia :) nie w tym rzecz, dzięki za pomoc :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org