Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Polakom żyje się lepiej tylko nie czubom z „elektoratu” PiS... |
właśnie cena jest ta sama tylko usługa się różni,nie każda stacja dokładnie sprawdza auta.Przykładowo pojechałem do xxxx na przegląd i poprosiłem żeby mi dokładnie obejrzeli zawieszenie ale i nie tylko,aby wiedzieć co nadawałoby się do wymiany,a nie że jedynie szarpaki,sprawdzenie świateł i koniec bo im się śpieszy,skoro płacę tą stówkę to mogliby mi ułatwić,wtedy nie musiałbym jeździć do kumpla na kanał żeby samemu doglądać wszystkiego. Polecam nowo otwartą stację diagnostyczną w Piątnicy na jedwabieńskiej przed skrętem na jeziorko.Naprawdę jak tam popatrzyłem to budynek i sprzęt miodzio,sporo kasy na to poszło.W czerwcu zbliża się przegląd więc zawitam i sprawdzę na własnej skórze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
zastanawiam się nad tym, którą wybrać. Może ktoś ma któryś z telefonów i może napisać swoją opinie na jego temat. Z góry dziękuję!
|
|
Ja polecam Sharp Led TV jeżeli stoisz niżej z gotówką to pozostaje Ci Samsung. Nic więcej nie kupuj żadnych sony czy innych dziadów.
|
|
Zrobię to za free.
|
|
Wg mnie nie. Ledwo wygrał z przeciętniakiem. Na mistrzostwo w MMA potrzeba coś więcej niż tylko siły, a tego Pudzian nie ma. Poza tym co z niego za sportowiec występujący we wszystkich tańcach z gwiazdami i czym tylko popadnie. To śmiech...
|
|
Szczebiotko, czekaj i miej nadzieję. Zawsze może się zdarzyć, że i Ty ją spotkasz. A tak naprawdę to, jedyna prawdziwa miłość jest dana tylko nielicznym. I tylko jeden, jedyny raz w życiu. Jeżeli ktoś twierdzi, że jedną już przeżył, drugą właśnie przeżywa, lecz to jeszcze nie to i następna pewnie będzie ta prawdziwa, tzn. że pieprzy od rzeczy. Jeśli chcesz, to napiszę Ci prawdziwą historię, o prawdziwej miłości. Gdy przeczytałem o tym, niemogłem uwierzyć że to prawda, a jednak tak było. pozdro róbmy swoje
|
|
włączyłeś w biosie tą zintegrowaną kartę graficzną?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |