niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Polakom żyje się lepiej tylko nie czubom z „elektoratu” PiS...

właśnie cena jest ta sama tylko usługa się różni,nie każda stacja dokładnie sprawdza auta.Przykładowo pojechałem do xxxx na przegląd i poprosiłem żeby mi dokładnie obejrzeli zawieszenie ale i nie tylko,aby wiedzieć co nadawałoby się do wymiany,a nie że jedynie szarpaki,sprawdzenie świateł i koniec bo im się śpieszy,skoro płacę tą stówkę to mogliby mi ułatwić,wtedy nie musiałbym jeździć do kumpla na kanał żeby samemu doglądać wszystkiego.

Polecam nowo otwartą stację diagnostyczną w Piątnicy na jedwabieńskiej przed skrętem na jeziorko.Naprawdę jak tam popatrzyłem to budynek i sprzęt miodzio,sporo kasy na to poszło.W czerwcu zbliża się przegląd więc zawitam i sprawdzę na własnej skórze.

Odpowiedz na tę wiadomość

zastanawiam się nad tym, którą wybrać. Może ktoś ma któryś z telefonów i może napisać swoją opinie na jego temat.
Z góry dziękuję!

Ja polecam Sharp Led TV jeżeli stoisz niżej z gotówką to pozostaje Ci Samsung. Nic więcej nie kupuj żadnych sony czy innych dziadów.

Zrobię to za free.

Wg mnie nie. Ledwo wygrał z przeciętniakiem. Na mistrzostwo w MMA potrzeba coś więcej niż tylko siły, a tego Pudzian nie ma. Poza tym co z niego za sportowiec występujący we wszystkich tańcach z gwiazdami i czym tylko popadnie. To śmiech...

Szczebiotko, czekaj i miej nadzieję. Zawsze może się zdarzyć, że i Ty ją spotkasz. A tak naprawdę to, jedyna prawdziwa miłość jest dana tylko nielicznym. I tylko jeden, jedyny raz w życiu. Jeżeli ktoś twierdzi, że jedną już przeżył, drugą właśnie przeżywa, lecz to jeszcze nie to i następna pewnie będzie ta prawdziwa, tzn. że pieprzy od rzeczy.
Jeśli chcesz, to napiszę Ci prawdziwą historię, o prawdziwej miłości. Gdy przeczytałem o tym, niemogłem uwierzyć że to prawda, a jednak tak było.
pozdro

róbmy swoje

włączyłeś w biosie tą zintegrowaną kartę graficzną?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org