Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marzenia się spełniają !!! |
Właśnie Zawad nikt nie poleca a jeśli chodzi o szefa to chyba wiem o którego chodzi ha!ha! Pracowałeś tam?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marzenia się spełniają !!! |
Jaki są wasze opinie o Akademickiej Szkole Ponadgimnazjalnej-technikum informatyczne?I co ma znaczyć 'Akademicka"?
|
|
Chłopak niewie co to IP HAHA
|
|
Witam. Znaleziono dorosłego kota rasy pers na ulicy rządowej. Jest on biało szary. Jeżeli komuś uciekł lub ktoś chciałby go wziąć do siebie proszę o kontakt na maila asamblerx@interia.pl ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nawet na forum te ogłoszenie ostatnio było.
|
|
Wczoraj oglądałam na TV Łomża materiał dotyczący właśnie tej szkoły. Transmisja od godziny 16:00. Na okrągło powtarzają te same reportaże. Włącz, a może akurat trafisz na to, co Cię interesuje. Z tego, co ja wiem, to ta szkoła mieści się w budynku Wyższej Szkoły Agrobiznesu. Uczniowie mogą korzystać ze wszystkich pomieszczeń, z których korzystają studenci. Oferta tej szkoły, muszę przyznać, że jest ciekawa dla osób, które naprawdę interesują się informatyką i chcą coś dalej robić w tym kierunku, wiązać z tym swoją przyszłość. Jest tam na przykład w planie 8 godzin informatyki, jakieś dodatkowe zajęcia z matematyki i fizyki. Więcej na ten temat możesz zobaczyć właśnie w tym reportażu. Naprawdę polecam. A, i 11 maja ma tam być Dzień Otwarty, więc też możesz się przejść.
|
|
jajcooooooooooooooooooooo " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
jak widzę posty tej starej k.... szczebiotki to mi się taki agresor włącza że nie macie pojęcia..czy tylko ja tak mam...?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |