niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marzenia się spełniają !!!

Właśnie Zawad nikt nie poleca a jeśli chodzi o szefa to chyba wiem o którego chodzi ha!ha! Pracowałeś tam?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marzenia się spełniają !!!

Jaki są wasze opinie o Akademickiej Szkole Ponadgimnazjalnej-technikum informatyczne?I co ma znaczyć 'Akademicka"?

Chłopak niewie co to IP HAHA

Witam.

Znaleziono dorosłego kota rasy pers na ulicy rządowej.
Jest on biało szary.
Jeżeli komuś uciekł lub ktoś chciałby go wziąć do siebie proszę o kontakt na maila asamblerx@interia.pl

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

nawet na forum te ogłoszenie ostatnio było.

Wczoraj oglądałam na TV Łomża materiał dotyczący właśnie tej szkoły. Transmisja od godziny 16:00. Na okrągło powtarzają te same reportaże. Włącz, a może akurat trafisz na to, co Cię interesuje.

Z tego, co ja wiem, to ta szkoła mieści się w budynku Wyższej Szkoły Agrobiznesu. Uczniowie mogą korzystać ze wszystkich pomieszczeń, z których korzystają studenci. Oferta tej szkoły, muszę przyznać, że jest ciekawa dla osób, które naprawdę interesują się informatyką i chcą coś dalej robić w tym kierunku, wiązać z tym swoją przyszłość. Jest tam na przykład w planie 8 godzin informatyki, jakieś dodatkowe zajęcia z matematyki i fizyki. Więcej na ten temat możesz zobaczyć właśnie w tym reportażu. Naprawdę polecam.

A, i 11 maja ma tam być Dzień Otwarty, więc też możesz się przejść.

jajcooooooooooooooooooooo

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

jak widzę posty tej starej k.... szczebiotki to mi się taki agresor włącza że nie macie pojęcia..czy tylko ja tak mam...?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org