Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-""Rodzina na swoim". Tak PSL opanowało rządową agencję" |
Warta zachodu? Bo może być taka, że nawet Polonezem nie warta do wożenia... Szuka księcia, a może sama księżniczką nie jest ;) Fajne jest to, że każdy szuka czegoś bliskiego ideału kiedy samo nie potrafi spełniać takich warunków ;) Pozdrawiam autorkę tematu i życzę owocnych i trafnych wyborów ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-""Rodzina na swoim". Tak PSL opanowało rządową agencję" |
Autor: młody26 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-05-10 13:05 Albinos ciekawe jaka bedzie wyplacalnosc Hestii a jaka innych firm w razie jakiejs kolizji czego ci nie zycze.Nalezy zwracac uwage rowniez na takie rzeczy. Bzdura. Hestia nie jest firmą krzak by obawiać się o kasę. Korzystałem parę lat z ubezpieczenia w Hestii i nigdy nie miałem żadnych problemów a cenowo to duża różnica z PZU. A przez te lata korzystałem już z własnego AC i zawsze wypłacali bez problemów. Proponuję zapytać w PTU niewiele drożej ale mają taką opcję "drobna szkoda".
|
|
To jak znalaz się jakiś chętny? Czas zgłoszeń minał a mam taki fajny samochód i nawet niedowidzę, więc dziewczyna miała by spore szanse nawet jak jest "lewa":D. Takos
|
|
Z tego co widzę to temat dotyczy czegoś innego, a odpowiedzi idą w zupełnie innym kierunku, i chociaż sam mieszkam w tym mieście to aż mi wstyd że tyle tu mieszka buraków i hamstwa. Ci co mówią, że ich rodzice pochodzą z Łomży to też nieprawda. Jak się budowało osiedle południe, to dojeżdżali PKS-em na Stary Dworzec, a później zakładali buty gumowe, bo po tej glinie nie dało się inaczej iść, a teraz nagle wielka ambicja że z miasta pochodzi jedno z drugim, tylko ciekawe jeszcze do jakich szkół uczęszczali, bo kultury na pewno tam nie uczono, a co do rodowitych Łomżyniaków to zostało ich może góra 20% mieszkańców, reszta to są tylko klony, którym rodzice dają na żarcie, internet i rozrywki, tylko szkoda że tych pieniedzy nie zainwestowali w ich wykształcenie.
|
|
lunatyk Pewnie i wołała by np.. 16 letnio audi 80 niż mojego taty poloneza :( ehhh i jak aneta znalazłaś kogoś..
|
|
co roboty szuka
|
|
mnostwo razy ten temat był poruszany...i nic.
|
|
skoro sala w Piatnicy jest... i mozna wynajac... skoro sa chetni zeby chodzic.... proponuje zebrac sie... zrobic skladke, oplacic i chodzic... zobaczymy na ile ludzie sa wytrwali, na ile nie jest to tylko pisanie... jesli sponsorzy sa i ludzie okaza sie zdeterminowani... poradzimy sobie bez pomocy miasta... a pozniej jak juz cos sie bedzie dzialo tez sie na nich wypniemy jak beda chciec sie podpiac pod ta inicjatywe... ktos dobrze zauwazyl, niedlugo wybory i beda zabiegac o glosy...a my bedziemy pamietac kto ile zrobil ...
|
|
Onegdaj miałem styczność z mecenasem-Andrzejem Anusewiczem. Gość jest w porządku, mnie nie naciągał, wręcz przeciwnie, pomógł bezinteresownie. Niewiem czy znajdzie czas, aby zająć się pisaniem odwołania. Trzeba zapytać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |