Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To dla Pana Prezydenta Lomzy. |
To tak zeby zrownowazyc wypowiedzi zwolennikow teorii spiskowych... Moze pamietacie co bylo, kiedy pilot wiozacy prezydenta do Gruzji odmowil ladowania ze wzgledow bezpieczenstwa? Prezydent nazwal go tchorzem i zapowiadal, ze jeszcze sie z nim policzy, straszyli go sadami itd. No to ciekawe, czemu teraz pilot probowal ladowac do skutku mimo takiej mgly i nawolywan... Moze znow go straszyli i ten akurat nie wytrzymal albo pamietal poprzednia historie i wolal juz nie ryzykowac, bo przeciez uroczystosci wazniejsze? Tak to sie konczy pokazywanie "kto tu rzadzi"... Dla mnie taka wersja jest juz bardziej prawdopodobna, niz jakies spiski Rosji itd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To dla Pana Prezydenta Lomzy. |
19oL4f3k26 bys sie lepiej do egzaminu gimnazjalnego pouczyl a nie wszedzie ten durny cs
|
|
Ty bajki piszesz a nie komentujesz.Co to za opinia kogoś na dany temat skoro jest wymyśloną fantazją.Jeszcze żeś podkradł zdjęcie z neta. Ja na takie brednie się nie złapałem od początku.
|
|
takiej Europy nie znam przechadzam sie po pieknej dzielnicy, prace od domu dzieli 15 minut czerwoniakiem te takie tam brudy- tylko w telewizji pstrykaja,, ze slyszenia(az sie strza,cham gdy slysze,) lub z gazet
|
|
Autor: skubi18 (---.introlan.pl) Data: 05-05-10 21:28 Po pierwsze: To nie są głupie rady tylko pomoc Po drugie: Już trochę przeżyłem i jestem facetem i wiem na co nas stać Po trzecie: Jeżeli ktoś-coś lub Sebo19 uważacie że pisanie i flirtowanie z innymi dziewczynami jest oki jeżeli ma się tą jedyną to wspóczuje waszym kobietom. No faktycznie 18 lat to kawał czasu:) I doświadczenie życiowe że tylko pozazdrościć. Po pierwsze: Dziwna metoda pomocy. Napuszczanie dziewczyny na chłopaka z tego widać twoje doświadczenie. Po drugie : Nie każdy facet to świnia. Po trzecie : Pozrywać kontakty ze wszystkimi znajomymi bo ma się dziewczyne ???? Dziewczyna jeżeli kocha powinna , zrozumieć że człowiek jest żwierzęciem stadnym i nie ograniczać znajomość tylko do swojej osoby. A ty skubi18 Akurat naszym kobietom nie współczuj. Swojej współczuj jeżeli masz taką bo z tego co wypisujesz to wnioskuję że chyba raczej nie za bardzo.
|
|
Najlepiej jedź tam gdzie jest serwis marki auta, które zamierzasz kupić.
|
|
Niestety piesek nadal przebywa w schronisku ...:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |