niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To dla Pana Prezydenta Lomzy.

To tak zeby zrownowazyc wypowiedzi zwolennikow teorii spiskowych... Moze pamietacie co bylo, kiedy pilot wiozacy prezydenta do Gruzji odmowil ladowania ze wzgledow bezpieczenstwa? Prezydent nazwal go tchorzem i zapowiadal, ze jeszcze sie z nim policzy, straszyli go sadami itd.
No to ciekawe, czemu teraz pilot probowal ladowac do skutku mimo takiej mgly i nawolywan...
Moze znow go straszyli i ten akurat nie wytrzymal albo pamietal poprzednia historie i wolal juz nie ryzykowac, bo przeciez uroczystosci wazniejsze? Tak to sie konczy pokazywanie "kto tu rzadzi"...

Dla mnie taka wersja jest juz bardziej prawdopodobna, niz jakies spiski Rosji itd.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To dla Pana Prezydenta Lomzy.

19oL4f3k26 bys sie lepiej do egzaminu gimnazjalnego pouczyl a nie wszedzie ten durny cs

Ty bajki piszesz a nie komentujesz.Co to za opinia kogoś na dany temat skoro jest wymyśloną fantazją.Jeszcze żeś podkradł zdjęcie z neta.
Ja na takie brednie się nie złapałem od początku.

takiej Europy nie znam
przechadzam sie po pieknej dzielnicy, prace od domu dzieli 15 minut czerwoniakiem
te takie tam brudy- tylko w telewizji pstrykaja,, ze slyszenia(az sie strza,cham gdy slysze,) lub z gazet

Autor: skubi18 (---.introlan.pl)
Data: 05-05-10 21:28

Po pierwsze:
To nie są głupie rady tylko pomoc
Po drugie:
Już trochę przeżyłem i jestem facetem i wiem na co nas stać
Po trzecie:
Jeżeli ktoś-coś lub Sebo19 uważacie że pisanie i flirtowanie z innymi dziewczynami jest oki jeżeli ma się tą jedyną to wspóczuje waszym kobietom.

No faktycznie 18 lat to kawał czasu:)
I doświadczenie życiowe że tylko pozazdrościć.

Po pierwsze:
Dziwna metoda pomocy.
Napuszczanie dziewczyny na chłopaka z tego widać twoje doświadczenie.

Po drugie :
Nie każdy facet to świnia.

Po trzecie :
Pozrywać kontakty ze wszystkimi znajomymi bo ma się dziewczyne ????
Dziewczyna jeżeli kocha powinna , zrozumieć że człowiek jest żwierzęciem stadnym i nie ograniczać znajomość tylko do swojej osoby.

A ty skubi18
Akurat naszym kobietom nie współczuj. Swojej współczuj jeżeli masz taką bo z tego co wypisujesz to wnioskuję że chyba raczej nie za bardzo.

Najlepiej jedź tam gdzie jest serwis marki auta, które zamierzasz kupić.

Niestety piesek nadal przebywa w schronisku ...:(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org