Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna w Iraku |
Nie wiem o co chodzi bo nie czytałem :/ więc nie wypowiem się na ten temat :P Jaro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna w Iraku |
z legia warszawa...dwoch tedi boysow i nie ma lomzynskich kibicow...taka prawda...
|
|
Nie wiedziałem Maciek, że już nie pijesz. Z jednej strony trochę żal. Ale z drugiej, gdybyśmy się kiedyś spotkali, to i tak nie dogadalibyśmy się. Ja jak za dużo wypiję to od razu po angielsku gadam, a Ty przecież komputera ze sobą na tłumacza nie weźmiesz ?! :)) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Za naszym Centrum Rehabilitacji na Rybakach pływa na rzece stado łabędzi ( ok.60 ptaków ).Są piękne, dostojne i potrzebują pomocy ludzi. Ciężka i długa zima dała im się we znaki.Nie boją się ludzi, zostawiły swoją dumę i wychodzą z wody na brzeg,aby żebrać o pokarm .Ich zamarznięte dzioby,pokryte soplami lodu, uniemożliwiają im jedzenie chleba, który przynoszą im dobrzy ludzie.Biją się o każdą kruszynę,głód zabił ich naturalny instynkt obronny - chleb wyrywają z ręki. Pomóżmy dotrwać im do wiosny.Apeluję do kompetentnych ludzi o fachową pomoc i otoczenie stada łębędzi opieką. Otwórzmy nasze serca i niepoztawajmy obojętni na los tych Królewskich Ptaków !!!!!!!
|
|
A co byście powiedzieli na mega dyskoteke w okolicach starej Łomży? Tam chyba sa najlepsze warunki i odpowiadnia okolica...tylko co lepsze disco polo cos jak "Jeziorki" czy "Manieczki" Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Chudy - po co siejesz zamęt? Te informacje są już od dawna dostępne w internecie i tak na prawdę jest podana tylko data i godzina meczu, więc w czym widzisz problem? divaio - barwy ŁKS-u są biało-czerwone, widać nie orientujesz się jeszcze dobrze w historii łomżyńskiego klubu.
|
|
Ryskago wygrała. Także potwierdzam, że widziałem ją tu ostatnią !! Jaka dla niej nagroda ?? Zbych
|
|
Toś mnie Frotuś zatkała z tymi wagarami wirtualnymi... Tak, że nawet wypierać się zapomniałam... :) Będziecie czy nie będz\iecie ja biorę ten urlop - zobaczycie, że ani grama nie wstukam w pn. Ryskago
|
|
Tylko patrzec jak samoobrona zatakuje przedszkola i zlobki !!! Grunt to dosta sie do koryta. Jaki Pan taki kram !!!!!!!!! Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Ryskago, wabi sie Kubuś vel Kobi.... córa nie umie sie zdecydowac, ale brzmi podobnie. Adamus, jesli ktos usypia psy przy strzyzeniu to rzeznik jakis.... horrory mi tu opowiadasz!!!!! Wiem, ze strzyga w Białym i z cala pewnoscią w wawie.... łudze sie nadzieją, ze moze i w Łomży? Romi
|
|
Co? Złote gatki Ci się marzą, Kochany mój??? Ryskago
|
|
Jak lipa to osika... Ptysiu oczywista!! :DDDD Ryskago
|
|
No dobra, już się nie martwię... Ryskago
|
|
Niiii! Ryskago
|
|
nie chodniki w Łomży nie są aż tak dziurawe. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Nie mam i nie będę miała zapewne nigdy, bo to pożeracz czasu jest. Ryskago
|
|
Ryskago wiem i przepraszam więcej nie będę! Zbych
|
|
Wszyscy zjednoczeni w rapie !! to Łapiesz ? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
ojeja to wole jak wy sie śmiejecie bynajmiej to rozumiem :D Romi
|
|
Ptysiu - get language book in your hand , then understand all Zbych
|
|
ej wiecie co?! a ja nie wiem co to eperanto =( Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |