środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojna w Iraku

Nie wiem o co chodzi bo nie czytałem :/ więc nie wypowiem się na ten temat :P

Jaro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojna w Iraku

z legia warszawa...dwoch tedi boysow i nie ma lomzynskich kibicow...taka prawda...

Nie wiedziałem Maciek, że już nie pijesz. Z jednej strony trochę żal. Ale z drugiej, gdybyśmy się kiedyś spotkali, to i tak nie dogadalibyśmy się. Ja jak za dużo wypiję to od razu po angielsku gadam, a Ty przecież komputera ze sobą na tłumacza nie weźmiesz ?! :))

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Za naszym Centrum Rehabilitacji na Rybakach pływa na rzece stado łabędzi ( ok.60 ptaków ).Są piękne, dostojne i potrzebują pomocy ludzi.
Ciężka i długa zima dała im się we znaki.Nie boją się ludzi, zostawiły swoją dumę i wychodzą z wody na brzeg,aby żebrać o pokarm .Ich zamarznięte dzioby,pokryte soplami lodu, uniemożliwiają im jedzenie chleba, który przynoszą im dobrzy ludzie.Biją się o każdą kruszynę,głód zabił ich naturalny instynkt obronny - chleb wyrywają z ręki.
Pomóżmy dotrwać im do wiosny.Apeluję do kompetentnych ludzi o fachową pomoc i otoczenie stada łębędzi opieką.
Otwórzmy nasze serca i niepoztawajmy obojętni na los tych Królewskich Ptaków !!!!!!!

A co byście powiedzieli na mega dyskoteke w okolicach starej Łomży? Tam chyba sa najlepsze warunki i odpowiadnia okolica...tylko co lepsze disco polo cos jak "Jeziorki" czy "Manieczki"

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Chudy - po co siejesz zamęt?
Te informacje są już od dawna dostępne w internecie i tak na prawdę jest podana tylko data i godzina meczu, więc w czym widzisz problem?

divaio - barwy ŁKS-u są biało-czerwone, widać nie orientujesz się jeszcze dobrze w historii łomżyńskiego klubu.

Ryskago wygrała. Także potwierdzam, że widziałem ją tu ostatnią !! Jaka dla niej nagroda ??

Zbych

Toś mnie Frotuś zatkała z tymi wagarami wirtualnymi... Tak, że nawet wypierać się zapomniałam... :)
Będziecie czy nie będz\iecie ja biorę ten urlop - zobaczycie, że ani grama nie wstukam w pn.

Ryskago

Tylko patrzec jak samoobrona zatakuje przedszkola i zlobki !!!
Grunt to dosta sie do koryta. Jaki Pan taki kram !!!!!!!!!

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Ryskago,

wabi sie Kubuś vel Kobi.... córa nie umie sie zdecydowac, ale brzmi podobnie.

Adamus,

jesli ktos usypia psy przy strzyzeniu to rzeznik jakis.... horrory mi tu opowiadasz!!!!!
Wiem, ze strzyga w Białym i z cala pewnoscią w wawie.... łudze sie nadzieją, ze moze i w Łomży?

Romi

Co? Złote gatki Ci się marzą, Kochany mój???

Ryskago

Jak lipa to osika... Ptysiu oczywista!! :DDDD

Ryskago

No dobra, już się nie martwię...

Ryskago

Niiii!

Ryskago

nie chodniki w Łomży nie są aż tak dziurawe.

Nie mam i nie będę miała zapewne nigdy, bo to pożeracz czasu jest.

Ryskago

Ryskago wiem i przepraszam więcej nie będę!

Zbych

Wszyscy zjednoczeni w rapie !! to Łapiesz ?

ojeja to wole jak wy sie śmiejecie bynajmiej to rozumiem :D

Romi

Ptysiu - get language book in your hand , then understand all

Zbych

ej wiecie co?! a ja nie wiem co to eperanto =(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org