niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radny na etacie w MOSiR

lepiej byc swinia niz frajerem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radny na etacie w MOSiR

szukam pracy jako kierowca w lomzy gdzie najlepiej zaczac i gdzie przyjmuja

szczebiotka istoto ułomna proszę cię ładnie, chociaż w tym temacie zamknij mordę i sie nie udzielaj. Zajmij się kobieto sobą, albo czymś pożytecznym.

Nie Twoja sprawa, czy jest podtrzymywana przy życiu sztucznie i czy będzie warzywem profeCjonalistko za dychę. Jak pewnie zauważyłaś rodzina tu zagląda i wypadałoby chociażby ze względu na nich zachować odrobinę taktu, jeśli współczucia w Tobie nie ma.

Już kiedyś Cię prosiłam i prośbe ponowię... Zgłoś się w końcu na leczenie...

to zalozcie sobie jeszcze kilka kont zeby pisac jaki to Hattrick fajny, IP czasem zmiencie tylko :)

Zamienię 2 gry (Fifa 10 pl / Infamous PL premierowe wydanie) najchętniej na god of war III pl lub heavy rain pl lecz inne propozycje tez rozważę ;]

I może siarak Ciebie tutaj zaskoczę ale będąc właśnie u jednego z dyrektorów jednego z lepiej nadających się obiektów w łomży do trenowania dyscyplin tj siatkówka, piłka nożna czy piłka ręczna, pytałem się o terminy na przyszły rok szkolny!!! Nie poruszał bym tego tematu gdyby to chodziło o chwilę obecną bo wiem że niemożliwe jest wbić się na salę w trakcie roku!

A skad wy wiecie ze bedzie warzywem? Gdyby byl to ktos z waszych bliskich to nie caly miesiac po wypadku tez uznalibyscie ze to warzywo? I jasiu kazalbys siostre odlaczyc? Co z tego ze jest pod respiratorem? Wiecie wy w ogole co to znaczy? Kazdy kto pod respiratorem jest juz wedlug was tylko na sile podtrzymywany przy zyciu? Gowno wiecie o sytuacji nie macie pojecia czy reaguje moze na jakies bodzce np. Dlaczego nie majac bladego pojecia na jakis temat koniecznie musicie i tak swoje nic nie warte bzdety wypisywac?
Uszanujcie do cholery tragedie rodziny, sprobujcie postawic sie na ich miejscu a jezeli nie potraficie tego zrobic to stulcie pyski i idzcie seplenic w innym temacie tepe lychy....

i jedno i drugie, jeśli taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje..

a może ty w pape chcesz..a nie papu..

nie wydaje mi się żeby on był wyjątkiem. naprawdę wielu takich jest. może ty źle trafiasz?

czego ma go to nauczyć? przyszywania kluczy do kieszeni?

dlaczego Jasió podałes mój nómer gg ... :(

Jósz nie jestes moim kolegom ..

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

kjejzola z ciebie serio ;d

hah

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Treść jest ukryta

http://support.microsoft.com/kb/945278/en-us

http://forums.zune.net/203699/ShowPost.aspx#203699

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

pzepraszam za pytanie ale co ty brales?

co do mojej inteligencji to nie jest tragicznie ...

mecz za 3 tygodnie a pytasz sie o wynik.. przed meczem zawsze jest 0:0 chyba ze juz w szatni go przegraja

Witam. Nie wiem jak to jest możliwe że każdy tu wie wszystko najlepiej w tym temacie. Wydarzył się wypadek i już wielka sensacja i szukanie winnych, a oczywiście kto ma być winny jak nie ratownicy. Ludzie litości toć uratowali dziewczyne i ona żyje. A wy teraz się mądrzycie, że to robili a tego nie itd i teksty w stylu że się nie przykładali do obowiązków albo coś pozorowali są żałosne... Bo pytam teraz kto z was w swojej pracy czy w szkole od A do Z zajmuje się tym co ma robic? Każdy z was a to porozmawia z kimś albo smsa napisze czy cos innego. Oczywiście możecie powiedzieć ze ratownik odpowiada za życie kogoś innego, ale to nie zmienia faktu że też może zająć się czymś innym w pracy bo to też człowiek a nie robot. A kwestiami czy zrobił w tej sytuacji tyle ile trzeba oceni prokuratura. Proszę więc skończcie oceniac i komentować bo to nie ma sensu.

do lowca_snow

Widzę, że lubisz robić zdjęcia policjantom..
Jeżeli tak bardzą rządny jesteś sensacji, i masz ochotę pokazywać jacy naprawdę są nasi Kochani Policjanci (mowa tu szczególnie o tych mlodych, a konkretnie o jednym)

Z nieopisaną przyjemnością wskażę Ci ów Pana, o pięknym imieniu jednego z Apostołów,oraz jego przecudnie metalicznie lśniący samochodzik, którym to Pan przyjeżdza sobie do Fortuny, pije alkohol gra w maszyny a później jak gdyby nic wsiada w samochód i jedzie...
Świadom tego, że przecież jazda po alkoholu to przestęstwo robi to, gdyż wie, że i tak przecież koledzy, którzy aktualnie są na służbie i tak nic mu nie zrobią. Z reszta, to nie jedyne nadużycie, którego się dopuszcza ale może nie koniecznie trzeba o tym teraz mi pisać.
Chcesz pobawić sie w detektywa i podciąć temu Panu skrzydełka ?
Służę pomocą, gdyż Pan głęboko zalazł mi za skórę i nie wnikam iż jego osobista porażka udardowałaby me serce niesamowicie.

wierze w ciebie ;)

Cellar Door moje :)

co ty taboret jesteś ??

jak się obudzisz to napisz

czy mając dziewczyne macie potrzebe ze musicie pisac z innymi dziewczynami? czy jestescie lojalni całkowicie dziewczynom?

Życzę Ci żebyś odnalazł to co zgubiłeś:) Powodzenia

Ja jestem lojalny całkowicie:)

a ty np. nie piszesz z kolegami albo się nie odzywasz do żadnego chłopaka? pomyśl logicznie:)

nie nie pisze z kolegami:)

nie, nie jest to internetowa miłość:)

hehe macie problemy. Może trochę zaufania :) skoro Cię kocha to mało prawdopodobne że interesuję sie innymi dziewczynami. a nawet jakby tak było to nie posunie się do tego stopnia żeby Cię zranić...

a jak pisze z inną np na gg jakies flirty to moze byc prawdopodobne ze sie spotkają? mówi mi ze mnie kocha ale jak jakas suka sie przyplącze to nic nie wiadomo

sa 2 sale. disco... nie wypowiem sie techno mmm elegancko :D

czy macie nr tel do załęskiej?ewentualnie godziny przyjęć??dziękuję

Sparowałeś się z Pudzianem? To tak teraz nazywa się dawanie dupy? haha

tylko problem w tym ze ja naprawde go kocham

Dołącze się do dyskusji :) Czy ktoś orientuje się czy w podanych miejscach praca jest także zszywana? Moja mgr musi być zszyta i sklejona, nie koniecznie w twardej oprawie. Sama jeszcze się nie orietowałam w związku z czym będę wdzieczna za udzielenie odp. inaczej wybiore się na space po mieście w poszukiwaniu odpowiedniego zakładu ;)

Nic więcej. Dopiero w Polsce akcyza, przegląd, rejestracja...

zaczyna mi się podobać, że ten temat jest co raz na szczycie poruszanych postów na forum 4lomza...

mam blister witaminy C, może ktoś chce kupić za 50 PLN ???

Ubolewam

Kaśkaa. jak by Ci to powiedziec .... nie pasujesz do etgo forum ,jestes zbyt mloda i ...... :)

Po pierwsze:
To nie są głupie rady tylko pomoc
Po drugie:
Już trochę przeżyłem i jestem facetem i wiem na co nas stać
Po trzecie:
Jeżeli ktoś-coś lub Sebo19 uważacie że pisanie i flirtowanie z innymi dziewczynami jest oki jeżeli ma się tą jedyną to wspóczuje waszym kobietom.

weś nie pier dol bey be

warszawa

Treść jest ukryta

Balthazar2205 Twoje wypowiedzi to obelgi, pierwszy obrażałeś innych, oto Twoje opinie :

"Potrzeba?????? Na paczki poszli tluste dupy napasc" - obraza numer 1.

"paczki albo jakas policyjna cichodajka...to moje zdanie" - czyli policjanci korzystający z usług seksualnych podczas służby, obraza numer 2.

07-05-10 08:27

"Po co sie sadzisz ty i ten pajac nastepny pies acidfunk" - obraza numer 3, wyzwiska od psów i pajaców.

"musze odpowiezdziec slimakom na besztanie mnie" - obraza numer 4.

Chyba jaśniej nie trzeba Ci tłumaczyć.
Jednym słowem mocno Cię ponosi, nie mam zamiaru wdawać się w dalsze potyczki słowne z kimś takim jak Ty.

co ty za głupoty wypisujesz ? Jak to ma być na żywo naszego czasu od 21- do ok północy na tej bali chyba kłodą w głowę dostałeś :)

lomzanin

nawet jakbyś pisał z Bali to transmisja była by za 9 godzin tam a z Polski trzeba dodać 8 do tamtejszej godziny więc zamuliłeś. Ale go zgasiłem hahaha

Żeby byly wyniki to w necie juz dawno by o tym mowili chciałeś zabłysnac a nie udło sie haha

obojetnie jaki, co za róznica

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

pewnie wcale wcinacie kwas chlebowy :P

ludzie jacy wy debile jestescie.
nie umiecie wyłapać żartu.

lomzanin

szczebiotka idz sie leczyc... powaznie...

Treść jest ukryta

na polowej też był

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org