Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radny na etacie w MOSiR |
lepiej byc swinia niz frajerem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radny na etacie w MOSiR |
szukam pracy jako kierowca w lomzy gdzie najlepiej zaczac i gdzie przyjmuja
|
|
szczebiotka istoto ułomna proszę cię ładnie, chociaż w tym temacie zamknij mordę i sie nie udzielaj. Zajmij się kobieto sobą, albo czymś pożytecznym. Nie Twoja sprawa, czy jest podtrzymywana przy życiu sztucznie i czy będzie warzywem profeCjonalistko za dychę. Jak pewnie zauważyłaś rodzina tu zagląda i wypadałoby chociażby ze względu na nich zachować odrobinę taktu, jeśli współczucia w Tobie nie ma. Już kiedyś Cię prosiłam i prośbe ponowię... Zgłoś się w końcu na leczenie...
|
|
to zalozcie sobie jeszcze kilka kont zeby pisac jaki to Hattrick fajny, IP czasem zmiencie tylko :)
|
|
Zamienię 2 gry (Fifa 10 pl / Infamous PL premierowe wydanie) najchętniej na god of war III pl lub heavy rain pl lecz inne propozycje tez rozważę ;]
|
|
I może siarak Ciebie tutaj zaskoczę ale będąc właśnie u jednego z dyrektorów jednego z lepiej nadających się obiektów w łomży do trenowania dyscyplin tj siatkówka, piłka nożna czy piłka ręczna, pytałem się o terminy na przyszły rok szkolny!!! Nie poruszał bym tego tematu gdyby to chodziło o chwilę obecną bo wiem że niemożliwe jest wbić się na salę w trakcie roku!
|
|
A skad wy wiecie ze bedzie warzywem? Gdyby byl to ktos z waszych bliskich to nie caly miesiac po wypadku tez uznalibyscie ze to warzywo? I jasiu kazalbys siostre odlaczyc? Co z tego ze jest pod respiratorem? Wiecie wy w ogole co to znaczy? Kazdy kto pod respiratorem jest juz wedlug was tylko na sile podtrzymywany przy zyciu? Gowno wiecie o sytuacji nie macie pojecia czy reaguje moze na jakies bodzce np. Dlaczego nie majac bladego pojecia na jakis temat koniecznie musicie i tak swoje nic nie warte bzdety wypisywac? Uszanujcie do cholery tragedie rodziny, sprobujcie postawic sie na ich miejscu a jezeli nie potraficie tego zrobic to stulcie pyski i idzcie seplenic w innym temacie tepe lychy....
|
|
i jedno i drugie, jeśli taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje..
|
|
a może ty w pape chcesz..a nie papu..
|
|
nie wydaje mi się żeby on był wyjątkiem. naprawdę wielu takich jest. może ty źle trafiasz?
|
|
czego ma go to nauczyć? przyszywania kluczy do kieszeni?
|
|
dlaczego Jasió podałes mój nómer gg ... :( Jósz nie jestes moim kolegom ..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kjejzola z ciebie serio ;d hah " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://support.microsoft.com/kb/945278/en-us http://forums.zune.net/203699/ShowPost.aspx#203699 " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
pzepraszam za pytanie ale co ty brales?
|
|
co do mojej inteligencji to nie jest tragicznie ... mecz za 3 tygodnie a pytasz sie o wynik.. przed meczem zawsze jest 0:0 chyba ze juz w szatni go przegraja
|
|
Witam. Nie wiem jak to jest możliwe że każdy tu wie wszystko najlepiej w tym temacie. Wydarzył się wypadek i już wielka sensacja i szukanie winnych, a oczywiście kto ma być winny jak nie ratownicy. Ludzie litości toć uratowali dziewczyne i ona żyje. A wy teraz się mądrzycie, że to robili a tego nie itd i teksty w stylu że się nie przykładali do obowiązków albo coś pozorowali są żałosne... Bo pytam teraz kto z was w swojej pracy czy w szkole od A do Z zajmuje się tym co ma robic? Każdy z was a to porozmawia z kimś albo smsa napisze czy cos innego. Oczywiście możecie powiedzieć ze ratownik odpowiada za życie kogoś innego, ale to nie zmienia faktu że też może zająć się czymś innym w pracy bo to też człowiek a nie robot. A kwestiami czy zrobił w tej sytuacji tyle ile trzeba oceni prokuratura. Proszę więc skończcie oceniac i komentować bo to nie ma sensu.
|
|
do lowca_snow Widzę, że lubisz robić zdjęcia policjantom.. Jeżeli tak bardzą rządny jesteś sensacji, i masz ochotę pokazywać jacy naprawdę są nasi Kochani Policjanci (mowa tu szczególnie o tych mlodych, a konkretnie o jednym) Z nieopisaną przyjemnością wskażę Ci ów Pana, o pięknym imieniu jednego z Apostołów,oraz jego przecudnie metalicznie lśniący samochodzik, którym to Pan przyjeżdza sobie do Fortuny, pije alkohol gra w maszyny a później jak gdyby nic wsiada w samochód i jedzie... Świadom tego, że przecież jazda po alkoholu to przestęstwo robi to, gdyż wie, że i tak przecież koledzy, którzy aktualnie są na służbie i tak nic mu nie zrobią. Z reszta, to nie jedyne nadużycie, którego się dopuszcza ale może nie koniecznie trzeba o tym teraz mi pisać. Chcesz pobawić sie w detektywa i podciąć temu Panu skrzydełka ? Służę pomocą, gdyż Pan głęboko zalazł mi za skórę i nie wnikam iż jego osobista porażka udardowałaby me serce niesamowicie.
|
|
wierze w ciebie ;)
|
|
Cellar Door moje :)
|
|
co ty taboret jesteś ??
|
|
jak się obudzisz to napisz
|
|
czy mając dziewczyne macie potrzebe ze musicie pisac z innymi dziewczynami? czy jestescie lojalni całkowicie dziewczynom?
|
|
Życzę Ci żebyś odnalazł to co zgubiłeś:) Powodzenia
|
|
Ja jestem lojalny całkowicie:)
|
|
a ty np. nie piszesz z kolegami albo się nie odzywasz do żadnego chłopaka? pomyśl logicznie:)
|
|
nie nie pisze z kolegami:)
|
|
nie, nie jest to internetowa miłość:)
|
|
hehe macie problemy. Może trochę zaufania :) skoro Cię kocha to mało prawdopodobne że interesuję sie innymi dziewczynami. a nawet jakby tak było to nie posunie się do tego stopnia żeby Cię zranić...
|
|
a jak pisze z inną np na gg jakies flirty to moze byc prawdopodobne ze sie spotkają? mówi mi ze mnie kocha ale jak jakas suka sie przyplącze to nic nie wiadomo
|
|
sa 2 sale. disco... nie wypowiem sie techno mmm elegancko :D
|
|
czy macie nr tel do załęskiej?ewentualnie godziny przyjęć??dziękuję
|
|
Sparowałeś się z Pudzianem? To tak teraz nazywa się dawanie dupy? haha
|
|
tylko problem w tym ze ja naprawde go kocham
|
|
Dołącze się do dyskusji :) Czy ktoś orientuje się czy w podanych miejscach praca jest także zszywana? Moja mgr musi być zszyta i sklejona, nie koniecznie w twardej oprawie. Sama jeszcze się nie orietowałam w związku z czym będę wdzieczna za udzielenie odp. inaczej wybiore się na space po mieście w poszukiwaniu odpowiedniego zakładu ;)
|
|
Nic więcej. Dopiero w Polsce akcyza, przegląd, rejestracja...
|
|
zaczyna mi się podobać, że ten temat jest co raz na szczycie poruszanych postów na forum 4lomza... mam blister witaminy C, może ktoś chce kupić za 50 PLN ???
|
|
Ubolewam
|
|
Kaśkaa. jak by Ci to powiedziec .... nie pasujesz do etgo forum ,jestes zbyt mloda i ...... :)
|
|
Po pierwsze: To nie są głupie rady tylko pomoc Po drugie: Już trochę przeżyłem i jestem facetem i wiem na co nas stać Po trzecie: Jeżeli ktoś-coś lub Sebo19 uważacie że pisanie i flirtowanie z innymi dziewczynami jest oki jeżeli ma się tą jedyną to wspóczuje waszym kobietom.
|
|
weś nie pier dol bey be
|
|
warszawa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Balthazar2205 Twoje wypowiedzi to obelgi, pierwszy obrażałeś innych, oto Twoje opinie : "Potrzeba?????? Na paczki poszli tluste dupy napasc" - obraza numer 1. "paczki albo jakas policyjna cichodajka...to moje zdanie" - czyli policjanci korzystający z usług seksualnych podczas służby, obraza numer 2. 07-05-10 08:27 "Po co sie sadzisz ty i ten pajac nastepny pies acidfunk" - obraza numer 3, wyzwiska od psów i pajaców. "musze odpowiezdziec slimakom na besztanie mnie" - obraza numer 4. Chyba jaśniej nie trzeba Ci tłumaczyć. Jednym słowem mocno Cię ponosi, nie mam zamiaru wdawać się w dalsze potyczki słowne z kimś takim jak Ty.
|
|
co ty za głupoty wypisujesz ? Jak to ma być na żywo naszego czasu od 21- do ok północy na tej bali chyba kłodą w głowę dostałeś :) lomzanin
|
|
nawet jakbyś pisał z Bali to transmisja była by za 9 godzin tam a z Polski trzeba dodać 8 do tamtejszej godziny więc zamuliłeś. Ale go zgasiłem hahaha
|
|
Żeby byly wyniki to w necie juz dawno by o tym mowili chciałeś zabłysnac a nie udło sie haha
|
|
obojetnie jaki, co za róznica ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
pewnie wcale wcinacie kwas chlebowy :P
|
|
ludzie jacy wy debile jestescie. nie umiecie wyłapać żartu. lomzanin
|
|
szczebiotka idz sie leczyc... powaznie...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na polowej też był
|