Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podpiszmy się pod listem do premiera o nieodbieranie dzieci z powodu ubóstwa. |
a Tobie majowka nie w glowie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podpiszmy się pod listem do premiera o nieodbieranie dzieci z powodu ubóstwa. |
pomyliłem się? Czy dobrze wyczułem? ;p Jeśli przez faceta to pierdziel go i nie przejmuj się nim ;-) Jest tylu facetów wokół Ciebie ;-) Chyba ,że jesteś Panem Szczebiotką? ;D hehe
|
|
Re: Podpiszmy się pod listem do premiera o nieodbieranie dzieci z powodu ubóstwa. |
szczebiotka nie miewa dołów. ma tylko czasem dołeczki w policzkach, zakamarki intymne oraz czeluści językowe. taką konstrukcją jest szczebiotka. ;] rudy błazen z druhem
|
|
..."O unikanie języka patosu, teorii spiskowych, tropienia winnych i formułowania bezpodstawnych oskarżeń w związku z katastrofą prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem zaapelował w liście do wiernych metropolita lubelski abp Józef Życiński. List ma być odczytany w kościołach archidiecezji lubelskiej w niedzielę. Metropolita podkreśla w nim, że w "doświadczeniu wyjątkowej dawki bólu", jakie przyniosła katastrofa pod Smoleńskiem, ważne staje się każde słowo, które ten ból wyraża. - Należy unikać słów stwarzających wrażenie przesady. Tymczasem niektórzy z naszych bliskich używają języka patosu, nazywając bliskich nam zmarłych "męczennikami". W tradycji chrześcijańskiej nazywamy męczennikiem kogoś, kto oddał życie za wiarę, np. o. Maksymiliana Kolbego lub ks. Jerzego Popiełuszkę. Nie odnosimy jednak tego terminu do osób, które zginęły w katastrofach - napisał abp Życiński."....
|
|
zabilam chcia,ciego:)
|
|
Nie jestem kobietą ;-) płeć Proszę Pani przeciwna ;p
|
|
Hej Przepraszam ,ale Ja na samotność nie cierpię ,,Ostro-siostro" Cieszę się życiem ;-) Miłość to nie wszystko przecież! I tak na koniec pozostajemy sami.. ponieważ małżonka czy małżonek kiedyś odchodzą.. i któraś ze stron pozostaje sama..
|
|
trackone zostan bo pary nie mam ;D
|
|
1-MAJA DZIEN ZAKOCHANYCH
|
|
Do: szczebiotka Jaka dziś pogoda panuje nad Loarą ? Wybieram się tam na kilka dni. Może wpadniemy na jaką kawę gdzieś w Paryżu ?
|
|
Bo inaczej dorwiemy i będziesz piszczeć jak się dasz ,,chorej miłości" ;-) Uważaj ;p a kocham hm.. nie ma danej osoby w tej chwili ,która mozna było by kochać ,więc jak by to nazwać haha egoistycznie kocham siebie ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |