niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podpiszmy się pod listem do premiera o nieodbieranie dzieci z powodu ubóstwa.

a Tobie majowka nie w glowie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podpiszmy się pod listem do premiera o nieodbieranie dzieci z powodu ubóstwa.

pomyliłem się? Czy dobrze wyczułem? ;p Jeśli przez faceta to pierdziel go i nie przejmuj się nim ;-) Jest tylu facetów wokół Ciebie ;-) Chyba ,że jesteś Panem Szczebiotką? ;D hehe

Re: Podpiszmy się pod listem do premiera o nieodbieranie dzieci z powodu ubóstwa.

szczebiotka nie miewa dołów.
ma tylko czasem dołeczki w policzkach, zakamarki intymne oraz czeluści językowe.
taką konstrukcją jest szczebiotka.
;]

rudy błazen z druhem

..."O unikanie języka patosu, teorii spiskowych, tropienia winnych i formułowania bezpodstawnych oskarżeń w związku z katastrofą prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem zaapelował w liście do wiernych metropolita lubelski abp Józef Życiński.
List ma być odczytany w kościołach archidiecezji lubelskiej w niedzielę.
Metropolita podkreśla w nim, że w "doświadczeniu wyjątkowej dawki bólu", jakie przyniosła katastrofa pod Smoleńskiem, ważne staje się każde słowo, które ten ból wyraża.
- Należy unikać słów stwarzających wrażenie przesady. Tymczasem niektórzy z naszych bliskich używają języka patosu, nazywając bliskich nam zmarłych "męczennikami". W tradycji chrześcijańskiej nazywamy męczennikiem kogoś, kto oddał życie za wiarę, np. o. Maksymiliana Kolbego lub ks. Jerzego Popiełuszkę. Nie odnosimy jednak tego terminu do osób, które zginęły w katastrofach - napisał abp Życiński."....

zabilam chcia,ciego:)

Nie jestem kobietą ;-) płeć Proszę Pani przeciwna ;p

Hej Przepraszam ,ale Ja na samotność nie cierpię ,,Ostro-siostro" Cieszę się życiem ;-) Miłość to nie wszystko przecież! I tak na koniec pozostajemy sami.. ponieważ małżonka czy małżonek kiedyś odchodzą.. i któraś ze stron pozostaje sama..

trackone zostan bo pary nie mam ;D

1-MAJA DZIEN ZAKOCHANYCH

Do: szczebiotka

Jaka dziś pogoda panuje nad Loarą ? Wybieram się tam na kilka dni. Może wpadniemy na jaką kawę gdzieś w Paryżu ?

Bo inaczej dorwiemy i będziesz piszczeć jak się dasz ,,chorej miłości" ;-) Uważaj ;p a kocham hm.. nie ma danej osoby w tej chwili ,która mozna było by kochać ,więc jak by to nazwać haha egoistycznie kocham siebie ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org