niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bycie radnym to jest jednak biznes.

przyjemna muzyczka w sam raz do kiełbaski i piwka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bycie radnym to jest jednak biznes.

ewa do chlewa!!

peja na juwenaliach? pierwsze słyszę, to byłoby zbyt piękne żeby prawdziwe

Dokladnie policja powinna sie wziac za to, bo dzieci bez zadnych umiejetnosci beda jezdzic chinskimi gownami z duzymi predkosciami...
Co chwila beda na 4 lomza "zginal w tragicznym wypadku"

warto chyba w domu zostać.

lomzanin

Na forty

Gdzie można pojechać na 2,3,4-dniową wycieczkę z dziećmi z 5 klasy szkoły podstawowej ?

Jest to widok z ulicy Dwornej naprzeciwko Katedry i przdstawia zabudowę między ulicami Dworną, Gełczyńską, Stary Rynek i Farną.

Pietruszka wal się na ryj bo bredzisz.

poproszę o szybką odpowiedź

Widziałam gdy kiedyś Litwin zajechał drogę na rondzie facetowi i gdy ten zatrąbił to LT rzucił mu na samochód kubek plastikowy po kawie (chyba z pestkami, bo się coś rozsypało). Widać bardzo dobrze i pewnie tu się czują.

chwalisz się czy żalisz? oni się pytali czy was do jednaczewiaka podwieść głupia

do smoleńska i na wawel

Jacy wy wszyscy poinformowani cały tydzień widnieje baner reklamowy na 4lomza.

Tajniak to proste , otwórz swoją piekarnię.( jak Ci dobrze pójdzie czego Ci szczerzę życzę to o tobie póżniej też tak będą pisali.)

Niezła jazda , prawda boli hehe.

http://wd4.photoblog.pl/lvp2/201005/DF/64615283.jpg :)

Nie wiesz? Piszą o niej w wiadomościach, była znanym pedagogiem z dziedziny tańca itp, uczyła wiele dzieci i młodzieży, sławiła naszą Łomże .Znowóż ubyło nam osoby pożytecznej dla miasta. Szkoda i żal.

Czyżby to był krzyk zranionej Kobiety której ktoś coś obiecał, "wykorzystał sytuację" a teraz nie wywiązał się z obietnicy?A przy okazji zasłonił się niby szantażem swojej małżonki?Wnioskuję to po Twym ostatnim Poście zielonaja.

debile, zawsze jest otwarty!

aniuskimoje
dziekuje Ci-wiem ze na Ciebie moge liczyc'

Rozbawiłaś mnie :) to chyba lepiej ,,Szczebiotka" było tematu nie poruszać jak większości ludzisk spędza majówkę ,gdzieś gdzieś poza domem ;p chociaż udało się uniknąć dennych komentarzy co niektórych :) Typu ,,Czesio" i nie czytać ich głupot ;) A Ty co w domu? żadna kumpela nie porwała gdziekolwiek? ;p Ja hm.. cóz szukam pracy na ogłoszeniach ;-) mało to przyjemne ,ale można poczytać dla poprawy humoru wasze wpisy ;-) Pozdrówka ;-)

kogo zabiłaś? ;-) Ja żyję jeszcze i będę żył ,aż mnie jakaś kobieta nie uśmierci ;p ;-)

naprawde, Twoje slowa pomagaja mi przetrwac', te ciezkie;) chwile

cezar1:
moze jeszcze zbadasz mnie alkomatem ?
;P

Tak w ogóle to żyłem pomagając innym ludziom ,więc znam trochę ten temat ;-)

To fakt ,,Szanel" ;-)od razu przyjemnie rozmawiać ;-) i jest chęć na dalszą rozmowę ;-) co miałaś na myśli ,,Szczebiotka" przez napisanie mojego dziwnego niku ? ;-)

aga128 ja tam pracowalem warunki sa dobre moim zdaniem normalna robota kierownik tez spoko gosc z tego co wiem teraz potrzebuja ludzi bo tworza 3 zmiane system bedzie 3 razy po 8 godzin pozdrawiam

Jeszcze do wszystkich potencjalnych sponsorów w mieście i regionie wyślij te swoje wypociny.

Oddany fanatyku ***** mać.

ja u siebie krzycze a nie u ciebie

Faktycznie, aż dziwnie podejżana ta rozmowa :)
Nawet wystepują w niej magiczne słowa podwyższonej kultury, jak miło...

a kto tu się chwali? Ja tylko chcę się dowiedzieć czy dzisiaj tam jest dyskoteka. Mi nie przeszkadza ubiór innych - każdy zakłada to co ma albo co mu się podoba - ich sprawa, świadczy to tylko o tej osobie. Tak samo zachowanie. Jak mi się nie podoba to nie tańczę proste, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo ja tam ilekroć jadę (mniej więcej 1x w miesiącu albo rzadziej) to się dobrze bawię, bo jadę ze znajomymi.

Do Mosses nie martw się komentarzami nudzących się Forumowiczów.... jeżeli zaginął w okolicy basenu codziennie chodzę tam ze swoim pieskiem to się rozejrze...

Co Was interesuje czyjs udzial w tancach czy spiewancach? A co gdyby wam dawali w 2godz zarobic po 10 tys. albo i wiecej to byscie nie poszli, bo to siara? *****, pewnie, ze byscie polecieli i w dupie byscie mieli czy przez te 2 godz chodzicie w samych stringach czy z wiadrem na glowie, to jest marketing, biznes to jest kurna KASA!
Zazdroscicie czlowiekowi i juz, jak by nie wygral to bylby po nim pojazd, ze ciota, ze sie przechwalal, jak wygral tez jest zle, bo tu tego nie zrobil tam tamtego, za wygrana kase dostaje i juz.
Ludzie to jest wasz rodak a wy mu po gaciach jedziecie, zamiast stawac za nim murem, madrzy tylko w gebie i anonimowo przez neta, Pudzian jest mega gosc, udowodnil to juz nie raz i ja trzymam za niego kciuki

Czy prawdą jest że żywotność plazmy jest więcej niż połowę mniejsza, aniżeli LCD?
Również przymierzam się do kupna TV. I coraz bardziej skłaniam się do LCD. Przeczytałem setki opini, i reakcje właścicieli są różne.Niektórzy klną jak diabli na pękające obudowy w Samsungach, w niektórych modelach.
Natomiast bardzo wiele osób, dobrze się wyraża o LG.
Proponuję autorowi tematu, aby wszedł na-ceno.pl i poczytał opinie o modelach 37 i 42 cale LH3000. Mają jeszcze tę zaletę, że po małej kombinacji z firm-ware, można oglądać filmy z pendrive. Cena również jest bardzo atrakcyjna. Jedyne zastrzeżenia można mieć do 50hz. Lecz jakoś nie narzekają na to. Znajomy kupił 46 calowego Sharpa i jakoś nie bardzo mu pasi.
Co wy na to? No chyba że ktoś chce mieć duży napis-SONY.

takie proste CB zainstalowalam sobie w domu
rozmawiam do czasu do czasu z tymi co sa w trasie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org