Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bycie radnym to jest jednak biznes. |
przyjemna muzyczka w sam raz do kiełbaski i piwka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bycie radnym to jest jednak biznes. |
ewa do chlewa!!
|
|
peja na juwenaliach? pierwsze słyszę, to byłoby zbyt piękne żeby prawdziwe
|
|
Dokladnie policja powinna sie wziac za to, bo dzieci bez zadnych umiejetnosci beda jezdzic chinskimi gownami z duzymi predkosciami... Co chwila beda na 4 lomza "zginal w tragicznym wypadku"
|
|
warto chyba w domu zostać. lomzanin
|
|
Na forty
|
|
Gdzie można pojechać na 2,3,4-dniową wycieczkę z dziećmi z 5 klasy szkoły podstawowej ?
|
|
Jest to widok z ulicy Dwornej naprzeciwko Katedry i przdstawia zabudowę między ulicami Dworną, Gełczyńską, Stary Rynek i Farną.
|
|
Pietruszka wal się na ryj bo bredzisz.
|
|
poproszę o szybką odpowiedź
|
|
Widziałam gdy kiedyś Litwin zajechał drogę na rondzie facetowi i gdy ten zatrąbił to LT rzucił mu na samochód kubek plastikowy po kawie (chyba z pestkami, bo się coś rozsypało). Widać bardzo dobrze i pewnie tu się czują.
|
|
chwalisz się czy żalisz? oni się pytali czy was do jednaczewiaka podwieść głupia
|
|
do smoleńska i na wawel
|
|
Jacy wy wszyscy poinformowani cały tydzień widnieje baner reklamowy na 4lomza.
|
|
Tajniak to proste , otwórz swoją piekarnię.( jak Ci dobrze pójdzie czego Ci szczerzę życzę to o tobie póżniej też tak będą pisali.)
|
|
Niezła jazda , prawda boli hehe.
|
|
http://wd4.photoblog.pl/lvp2/201005/DF/64615283.jpg :)
|
|
Nie wiesz? Piszą o niej w wiadomościach, była znanym pedagogiem z dziedziny tańca itp, uczyła wiele dzieci i młodzieży, sławiła naszą Łomże .Znowóż ubyło nam osoby pożytecznej dla miasta. Szkoda i żal.
|
|
Czyżby to był krzyk zranionej Kobiety której ktoś coś obiecał, "wykorzystał sytuację" a teraz nie wywiązał się z obietnicy?A przy okazji zasłonił się niby szantażem swojej małżonki?Wnioskuję to po Twym ostatnim Poście zielonaja.
|
|
debile, zawsze jest otwarty!
|
|
aniuskimoje dziekuje Ci-wiem ze na Ciebie moge liczyc'
|
|
Rozbawiłaś mnie :) to chyba lepiej ,,Szczebiotka" było tematu nie poruszać jak większości ludzisk spędza majówkę ,gdzieś gdzieś poza domem ;p chociaż udało się uniknąć dennych komentarzy co niektórych :) Typu ,,Czesio" i nie czytać ich głupot ;) A Ty co w domu? żadna kumpela nie porwała gdziekolwiek? ;p Ja hm.. cóz szukam pracy na ogłoszeniach ;-) mało to przyjemne ,ale można poczytać dla poprawy humoru wasze wpisy ;-) Pozdrówka ;-)
|
|
kogo zabiłaś? ;-) Ja żyję jeszcze i będę żył ,aż mnie jakaś kobieta nie uśmierci ;p ;-)
|
|
naprawde, Twoje slowa pomagaja mi przetrwac', te ciezkie;) chwile
|
|
cezar1: moze jeszcze zbadasz mnie alkomatem ? ;P
|
|
Tak w ogóle to żyłem pomagając innym ludziom ,więc znam trochę ten temat ;-)
|
|
To fakt ,,Szanel" ;-)od razu przyjemnie rozmawiać ;-) i jest chęć na dalszą rozmowę ;-) co miałaś na myśli ,,Szczebiotka" przez napisanie mojego dziwnego niku ? ;-)
|
|
aga128 ja tam pracowalem warunki sa dobre moim zdaniem normalna robota kierownik tez spoko gosc z tego co wiem teraz potrzebuja ludzi bo tworza 3 zmiane system bedzie 3 razy po 8 godzin pozdrawiam
|
|
Jeszcze do wszystkich potencjalnych sponsorów w mieście i regionie wyślij te swoje wypociny. Oddany fanatyku ***** mać.
|
|
ja u siebie krzycze a nie u ciebie
|
|
Faktycznie, aż dziwnie podejżana ta rozmowa :) Nawet wystepują w niej magiczne słowa podwyższonej kultury, jak miło...
|
|
a kto tu się chwali? Ja tylko chcę się dowiedzieć czy dzisiaj tam jest dyskoteka. Mi nie przeszkadza ubiór innych - każdy zakłada to co ma albo co mu się podoba - ich sprawa, świadczy to tylko o tej osobie. Tak samo zachowanie. Jak mi się nie podoba to nie tańczę proste, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo ja tam ilekroć jadę (mniej więcej 1x w miesiącu albo rzadziej) to się dobrze bawię, bo jadę ze znajomymi.
|
|
Do Mosses nie martw się komentarzami nudzących się Forumowiczów.... jeżeli zaginął w okolicy basenu codziennie chodzę tam ze swoim pieskiem to się rozejrze...
|
|
Co Was interesuje czyjs udzial w tancach czy spiewancach? A co gdyby wam dawali w 2godz zarobic po 10 tys. albo i wiecej to byscie nie poszli, bo to siara? *****, pewnie, ze byscie polecieli i w dupie byscie mieli czy przez te 2 godz chodzicie w samych stringach czy z wiadrem na glowie, to jest marketing, biznes to jest kurna KASA! Zazdroscicie czlowiekowi i juz, jak by nie wygral to bylby po nim pojazd, ze ciota, ze sie przechwalal, jak wygral tez jest zle, bo tu tego nie zrobil tam tamtego, za wygrana kase dostaje i juz. Ludzie to jest wasz rodak a wy mu po gaciach jedziecie, zamiast stawac za nim murem, madrzy tylko w gebie i anonimowo przez neta, Pudzian jest mega gosc, udowodnil to juz nie raz i ja trzymam za niego kciuki
|
|
Czy prawdą jest że żywotność plazmy jest więcej niż połowę mniejsza, aniżeli LCD? Również przymierzam się do kupna TV. I coraz bardziej skłaniam się do LCD. Przeczytałem setki opini, i reakcje właścicieli są różne.Niektórzy klną jak diabli na pękające obudowy w Samsungach, w niektórych modelach. Natomiast bardzo wiele osób, dobrze się wyraża o LG. Proponuję autorowi tematu, aby wszedł na-ceno.pl i poczytał opinie o modelach 37 i 42 cale LH3000. Mają jeszcze tę zaletę, że po małej kombinacji z firm-ware, można oglądać filmy z pendrive. Cena również jest bardzo atrakcyjna. Jedyne zastrzeżenia można mieć do 50hz. Lecz jakoś nie narzekają na to. Znajomy kupił 46 calowego Sharpa i jakoś nie bardzo mu pasi. Co wy na to? No chyba że ktoś chce mieć duży napis-SONY.
|
|
takie proste CB zainstalowalam sobie w domu rozmawiam do czasu do czasu z tymi co sa w trasie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |