Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bunt w Tuskolandi?-"Sam nam zapłać po 100 złotych" |
500 km to juz gdzies na syberii ... macie tam neta ? marna tandetna reklama ... chceszby ci koszulke 500 km wysylali ? i powiesz ze taka jak ostatnio hehe bo pamietaja ..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bunt w Tuskolandi?-"Sam nam zapłać po 100 złotych" |
największa zdawalnośc matur kochany jest w pierwszymm, wystarczy wejsc w odpowiednią strone na internecie i zobaczysz, która szkoła ma najważszą zdawalnosc matur po pierwsze : ) po drugie, racja w tym ,żę mechaniak az przesaaaadza z tą swoją wiedzą , robią z tej szkoly 1 czy 2.
|
|
Może szukają galeri ?! he. ich sprawa niech se chodzą gorsi są te wypierdki mamuta w bmw lub innych samochodach taty i sie ...(w ich tłumaczeniu ''lansują'') w moich tłumaczeniu poprostu robią z siebie debili i łajzy i trąmbio do wszystkich szczyt głupoty widać że tata kupił prawo jazdy dla synka ;-) w mieście się nie trąbi pseudo podrywacze ! hehe
|
|
hahaha ... to powino się nazywać - MISS GMINY 2009 xD a w tym roku MISS GMINY też odbędzie się ? pewnie już rozrzutnik sprzedali żeby mieć na sms-y nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
na krótkiej dobrze i tanio :)
|
|
mafiozo to jest odpowiedż na pytanie? a tak w ogule to już się dowiedziałem co chciałem na tym forum dzięki pozdrowienia wyczerpujące odpowiedzi na pytanie ile trzyma bateria,i mankamenty zrozumieliście odrazu.he
|
|
to poproszę pół kilo udźca z najgrubszej
|
|
To smutne,ze taka mloda i zdolna dziewczyna odeszla tak szybko.......:(
|
|
Gdzie na quadach jezdza? Dosyc czesto slychac te maszyny na calej nowogrodzkiej, sikorskiego. Ale pomysl taki ktos jedzie takim quadem no chodzby po lesie te 80 km/h bez zadnej ochrony w bluzce na krotki rekaw, nagle wyskakuje mu taki grzybiarz i wtedy skreca w bok uderzajac w drzewo, a bez zadnej ochrony szanse na przezycie sa nikle. A jezeli nie skreci tylko pojedzie dalej grzybiarz tez juz wiecej zbieral nie bedzie. W miescie tym bardziej kask jest potrzebny i caly pancerz, w momencie kontaktu z asfaltem moze zejsc cala skroca z ciala a wiadomo jak to sie skonczy, a w miescie co chwila moze wyskoczyc na drodze jakies dziecko, czy pies. Czemu mialbym sie nie odezwac? I czemu spamujesz?
|
|
kupa śmiechu no ale czasem trzeba ,ale ludziom którzy szantażują i wierzą w to ze jest cudownie pieknie w ich związku i nie widzą ze cierpi ktoś drugi-mówie do nich--JESTESCIE CHORZY I DAJCIE IM SPOKÓJ-bo po co mają sie meczyc z wami jak mogą znajeść drugą miłość,,,,lepszą .
|
|
prosze was skończcie z tym według mnie obrzydliwe jest odchudzanie na chemii sama chemia , spróbujcie innych sposobów na pozbycie się zbędnych kilogramów niestety są owiele trudniejsze ale lepsze ,tapeta, plastik to teraz jeszcze i chemia wystarczy dieta M.Z i ruch abędzie dobrze
|
|
Wiecie co moglibyscie chociaz powstrzymac sie od zlosliwych komentarzy. tez nie jestem za tym zeby stawiac wirtualne znicze ale moglibysmy chociaz uszanowac pamiec o Beacie.niestety nie zaluzyla na to co ja spotkalo.
|
|
a tam ludzie gadacie głupoty, osobiście nie jestem fanem Mroza, ale ogólny klimat był fajny, nie wyróżniał się jakoś zbytnio, ja sam dopiero po jakimś czasie zauważyłem, że zaczął śpiewać :P było ok i nie żałuje tych 15zł za wejściówkę.
|
|
Jakie katy z was wszyscy dobrze widzą że od dziś przez 3dni trwa tam majówka.http://historialomzy.pl/majowka-w-twierdzy-lomza-zaproszenie/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |