niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bunt w Tuskolandi?-"Sam nam zapłać po 100 złotych"

500 km to juz gdzies na syberii ...

macie tam neta ?

marna tandetna reklama ...

chceszby ci koszulke 500 km wysylali ?
i powiesz ze taka jak ostatnio hehe bo pamietaja ..?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bunt w Tuskolandi?-"Sam nam zapłać po 100 złotych"

największa zdawalnośc matur kochany jest w pierwszymm, wystarczy wejsc w odpowiednią strone na internecie i zobaczysz, która szkoła ma najważszą zdawalnosc matur po pierwsze : ) po drugie, racja w tym ,żę mechaniak az przesaaaadza z tą swoją wiedzą , robią z tej szkoly 1 czy 2.

Może szukają galeri ?! he. ich sprawa niech se chodzą gorsi są te wypierdki mamuta w bmw lub innych samochodach taty i sie ...(w ich tłumaczeniu ''lansują'') w moich tłumaczeniu poprostu robią z siebie debili i łajzy i trąmbio do wszystkich szczyt głupoty widać że tata kupił prawo jazdy dla synka ;-) w mieście się nie trąbi pseudo podrywacze ! hehe

hahaha ... to powino się nazywać - MISS GMINY 2009 xD a w tym roku MISS GMINY też odbędzie się ? pewnie już rozrzutnik sprzedali żeby mieć na sms-y

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

na krótkiej dobrze i tanio :)

mafiozo to jest odpowiedż na pytanie? a tak w ogule to już się dowiedziałem co chciałem na tym forum dzięki pozdrowienia wyczerpujące odpowiedzi na pytanie ile trzyma bateria,i mankamenty zrozumieliście odrazu.he

to poproszę pół kilo udźca z najgrubszej

To smutne,ze taka mloda i zdolna dziewczyna odeszla tak szybko.......:(

Gdzie na quadach jezdza? Dosyc czesto slychac te maszyny na calej nowogrodzkiej, sikorskiego.
Ale pomysl taki ktos jedzie takim quadem no chodzby po lesie te 80 km/h bez zadnej ochrony w bluzce na krotki rekaw, nagle wyskakuje mu taki grzybiarz i wtedy skreca w bok uderzajac w drzewo, a bez zadnej ochrony szanse na przezycie sa nikle.
A jezeli nie skreci tylko pojedzie dalej grzybiarz tez juz wiecej zbieral nie bedzie.
W miescie tym bardziej kask jest potrzebny i caly pancerz, w momencie kontaktu z asfaltem moze zejsc cala skroca z ciala a wiadomo jak to sie skonczy, a w miescie co chwila moze wyskoczyc na drodze jakies dziecko, czy pies.

Czemu mialbym sie nie odezwac?
I czemu spamujesz?

kupa śmiechu no ale czasem trzeba ,ale ludziom którzy szantażują i wierzą w to ze jest cudownie pieknie w ich związku i nie widzą ze cierpi ktoś drugi-mówie do nich--JESTESCIE CHORZY I DAJCIE IM SPOKÓJ-bo po co mają sie meczyc z wami jak mogą znajeść drugą miłość,,,,lepszą .

prosze was skończcie z tym według mnie obrzydliwe jest odchudzanie na chemii sama chemia , spróbujcie innych sposobów na pozbycie się zbędnych kilogramów niestety są owiele trudniejsze ale lepsze ,tapeta, plastik to teraz jeszcze i chemia wystarczy dieta M.Z i ruch abędzie dobrze

Wiecie co moglibyscie chociaz powstrzymac sie od zlosliwych komentarzy.
tez nie jestem za tym zeby stawiac wirtualne znicze ale moglibysmy chociaz uszanowac pamiec o Beacie.niestety nie zaluzyla na to co ja spotkalo.

a tam ludzie gadacie głupoty, osobiście nie jestem fanem Mroza, ale ogólny klimat był fajny, nie wyróżniał się jakoś zbytnio, ja sam dopiero po jakimś czasie zauważyłem, że zaczął śpiewać :P było ok i nie żałuje tych 15zł za wejściówkę.

Jakie katy z was wszyscy dobrze widzą że od dziś przez 3dni trwa tam majówka.http://historialomzy.pl/majowka-w-twierdzy-lomza-zaproszenie/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org