Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawy poseł Szteliga płacił za hotel na spotkaniu z prostytutką z kasu Sejmu |
nie reklama tylko w internecie nie mogłem znaleźć informacji o godzinach otwarcia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawy poseł Szteliga płacił za hotel na spotkaniu z prostytutką z kasu Sejmu |
wcisno hahah, ona też nie wie co to przecinki
|
|
Re: Prawy poseł Szteliga płacił za hotel na spotkaniu z prostytutką z kasu Sejmu |
za 1500 złkoleżanko napewnio cos znajdziesz;-). Taka Reno jak kolega miał-bardzo dobre autka. a pewnie niemasz znizek jak prawko dopiero zrobiłaś to i mała pojemniość zeby byłą. proponuje Fiata Uno np o pojemności 1,0. małe opłaty,ekonomiczny i wogóle. musisz sie rozejrzec np. na Allegro. powodzonka w szukaniu a jak znajdziesz to daj znać ;-). pozdrawiam
|
|
Kretynie po co mam tam iść kilometr jak mogę zapytać się na forum ludzi , którzy znają odpowiedź na moje pytanie no , ale widać ktoś tu nie wie po co są fora internetowe , jak jakiś debil spamuje filmikami z "jutuba" i jest wszystko cacy to czemu ja nie mogę zadać prostego pytania.
|
|
widać, że fan slamiarza, bo ortografii nie zna :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |