poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawy poseł Szteliga płacił za hotel na spotkaniu z prostytutką z kasu Sejmu

nie reklama tylko w internecie nie mogłem znaleźć informacji o godzinach otwarcia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawy poseł Szteliga płacił za hotel na spotkaniu z prostytutką z kasu Sejmu

wcisno hahah, ona też nie wie co to przecinki

Re: Prawy poseł Szteliga płacił za hotel na spotkaniu z prostytutką z kasu Sejmu

za 1500 złkoleżanko napewnio cos znajdziesz;-). Taka Reno jak kolega miał-bardzo dobre autka. a pewnie niemasz znizek jak prawko dopiero zrobiłaś to i mała pojemniość zeby byłą. proponuje Fiata Uno np o pojemności 1,0. małe opłaty,ekonomiczny i wogóle. musisz sie rozejrzec np. na Allegro. powodzonka w szukaniu a jak znajdziesz to daj znać ;-). pozdrawiam

Kretynie po co mam tam iść kilometr jak mogę zapytać się na forum ludzi , którzy znają odpowiedź na moje pytanie no , ale widać ktoś tu nie wie po co są fora internetowe , jak jakiś debil spamuje filmikami z "jutuba" i jest wszystko cacy to czemu ja nie mogę zadać prostego pytania.

widać, że fan slamiarza, bo ortografii nie zna :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org