Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzisiaj w Łomży bez zmian obowiązuje!!!! |
:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzisiaj w Łomży bez zmian obowiązuje!!!! |
|
|
|
|
Szczeże, chyba nie bedzie tak szybko skoro pierwsze testy teraz są dopiero na początku lipca i raczej nieda sie w miesiąc wszystko załatwić żeby zdążyc na koniec lipca na nabór?? Chyba, że sie mylę?
|
|
rzetelny pomylka psie.....bede niebawem w Polsce cioto mozemy sie spotkac....wez te krowe ze soba na obstawke....A jak chcesz wczesniej moge podeslac ci mlodszego brata on cie zgnoji zanim zdarzysz piardnac... Pajacu nie wiesz z kim piszesz...... Dobrze ze cie namierzyli chwieju moze juz tu nie wrocisz na tym zje...ym niku..... konfituro i zyciowa porazko I nie proj sie....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hehe dziś wspominałam ze znajomymi te poszukiwania :)))))
|
|
ja jadę!
|
|
Mój wujek w 3 lata zrobił 210000 km. myślę że są lepsi od niego.
|
|
Katiia87 bierz pod uwage to ze testy sa robione niemalze codziennie a w Legionowie co weekend jest multum osób na testach.
|
|
Autor: Czesio (---.elomza.pl) Data: 21-04-10 13:41 no i się zniżyłeś, mnie to nie dowartościowuje, nie wiem jak was, dla mnie te forum to rozrywka, a wy jesteście jej częścią, bez was nie było by takiego ubawu :D i ta wasza wirtualna fantazja Zapomniales jeszcze dodac ze JEDYNA rozrywka... Co chyba nikogo nie dziwi... A to z ta wiedzma bagienna nawet fajne ale napisales juz kilka razy i robi sie nudne...
|
|
A i jeszcze jedno - oni jedynie dofinansowywują w iluś tam procentach zakup i montaż kabiny prysznicowej, resztę bałaganu trzeba samemu np kafle do łazienki itp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |