poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzisiaj w Łomży bez zmian obowiązuje!!!!

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzisiaj w Łomży bez zmian obowiązuje!!!!

Szczeże, chyba nie bedzie tak szybko skoro pierwsze testy teraz są dopiero na początku lipca i raczej nieda sie w miesiąc wszystko załatwić żeby zdążyc na koniec lipca na nabór?? Chyba, że sie mylę?

rzetelny pomylka psie.....bede niebawem w Polsce cioto mozemy sie spotkac....wez te krowe ze soba na obstawke....A jak chcesz wczesniej moge podeslac ci mlodszego brata on cie zgnoji zanim zdarzysz piardnac...
Pajacu nie wiesz z kim piszesz......
Dobrze ze cie namierzyli chwieju moze juz tu nie wrocisz na tym zje...ym niku.....
konfituro i zyciowa porazko
I nie proj sie....

Treść jest ukryta

Hehe dziś wspominałam ze znajomymi te poszukiwania :)))))

ja jadę!

Mój wujek w 3 lata zrobił 210000 km. myślę że są lepsi od niego.

Katiia87 bierz pod uwage to ze testy sa robione niemalze codziennie a w Legionowie co weekend jest multum osób na testach.

Autor: Czesio (---.elomza.pl)
Data: 21-04-10 13:41

no i się zniżyłeś, mnie to nie dowartościowuje, nie wiem jak was, dla mnie te forum to rozrywka, a wy jesteście jej częścią, bez was nie było by takiego ubawu :D i ta wasza wirtualna fantazja

Zapomniales jeszcze dodac ze JEDYNA rozrywka... Co chyba nikogo nie dziwi... A to z ta wiedzma bagienna nawet fajne ale napisales juz kilka razy i robi sie nudne...

A i jeszcze jedno - oni jedynie dofinansowywują w iluś tam procentach zakup i montaż kabiny prysznicowej, resztę bałaganu trzeba samemu np kafle do łazienki itp

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Chcesz szybko sprzedać Auto? Zadzwoń, wycena i oględziny są bezpłatne a płacimy najwięcej nawet do 50 000 zł! Kupujemy samochody w każdym stanie za gotówkę!
tel. 511199666
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17 , także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org