poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd nakazuje ciąć Lasy Państwowe

to by była juz kolego 6 biedronka w łomży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd nakazuje ciąć Lasy Państwowe

jak sie wchodzi na to forum to az zal sciska,że sa debile ktorzy z powaznych rzeczy zarty sobie robia.... ktos zalozy jakis powazny temat a bachory siedza przd internetem i popisuja sie ktory lepszy zmiast za nauke sie wzic ale to sie niedlugo skonczy bo takie osoby beda pociagane do odpowiedzialnosci za sposob wyrazania sie na forum

Biedronka będzie stała między sklepem drzewnym Gierłowskiego a WORD-em.
Lokalizacja mówi sama za siebie - ta Biedronka będzie nastawiona głównie na przejezdnych - podmiejscy + Warszawa.

Takos

o 6.40 powrot ok. 16wyjazd z lublina

Wiesz Mill ja wz mialam wyznaczony tego samego dnia co dzwonilam na Komende spytac sie jak idzie moje postepowanie
A Ty jestes KSP?

Stanley mialam zaufanie do Waldka !! ______________ale nie teraz!!!!!!!!prosilam o calkowite sprawdzenie samochodu -jak wjechalam tak wyjechalam!!!!!!!!!!a ja dalej mam watpliwosci .jedyna rada ---------stac nad lbem mechanika!!!!!!!!!!

A które technikum polecacie? Informatyczne,Teleinformatyczne czy Mechatroniczne??

chcialbym zaznaczyc iz to nie sa moje aukcje ja nawet nie znam tego chlopca ale na tyle ile moge staram sie pomagac innym

Witam, gdzie w łomży można naprawić takie rzeczy jak wiartarke itp nie firmowych marek na legionów naprawiają tylko markowe??

Może Ci jeszcze podesłać taxi żeby Twoją leniwą d... podwiozła. Tak trudno wklepać w google ??

ja mam jest to kotka, już je samodzielnie i jest śmieszna ;)

Rząd nakazuje ciąć Lasy Państwowe

a ty nie.

poza tym znam odpowiedz, ale nie udziele ci jej:)

"nie dla psa kielbasa":P

Żal tylko że w swoim mieście nie możemy niczego dobrego posłuchać a były czasy że koncerty odbywały się prawie co miesiąc (Dżem ,Róże Europy ,Proletaryat.....)

tanio to a i ekologicznie gdyz mieszkam kilometr o narodowego parku wiec nie wycinam drzew. TANIO A JEDNOCZESNIE EKOLOGICZNIE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org