Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd nakazuje ciąć Lasy Państwowe |
to by była juz kolego 6 biedronka w łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd nakazuje ciąć Lasy Państwowe |
jak sie wchodzi na to forum to az zal sciska,że sa debile ktorzy z powaznych rzeczy zarty sobie robia.... ktos zalozy jakis powazny temat a bachory siedza przd internetem i popisuja sie ktory lepszy zmiast za nauke sie wzic ale to sie niedlugo skonczy bo takie osoby beda pociagane do odpowiedzialnosci za sposob wyrazania sie na forum
|
|
Biedronka będzie stała między sklepem drzewnym Gierłowskiego a WORD-em. Lokalizacja mówi sama za siebie - ta Biedronka będzie nastawiona głównie na przejezdnych - podmiejscy + Warszawa. Takos
|
|
o 6.40 powrot ok. 16wyjazd z lublina
|
|
Wiesz Mill ja wz mialam wyznaczony tego samego dnia co dzwonilam na Komende spytac sie jak idzie moje postepowanie A Ty jestes KSP?
|
|
Stanley mialam zaufanie do Waldka !! ______________ale nie teraz!!!!!!!!prosilam o calkowite sprawdzenie samochodu -jak wjechalam tak wyjechalam!!!!!!!!!!a ja dalej mam watpliwosci .jedyna rada ---------stac nad lbem mechanika!!!!!!!!!!
|
|
A które technikum polecacie? Informatyczne,Teleinformatyczne czy Mechatroniczne??
|
|
chcialbym zaznaczyc iz to nie sa moje aukcje ja nawet nie znam tego chlopca ale na tyle ile moge staram sie pomagac innym
|
|
Witam, gdzie w łomży można naprawić takie rzeczy jak wiartarke itp nie firmowych marek na legionów naprawiają tylko markowe??
|
|
Może Ci jeszcze podesłać taxi żeby Twoją leniwą d... podwiozła. Tak trudno wklepać w google ??
|
|
ja mam jest to kotka, już je samodzielnie i jest śmieszna ;)
|
|
Rząd nakazuje ciąć Lasy Państwowe |
a ty nie.
|
|
poza tym znam odpowiedz, ale nie udziele ci jej:) "nie dla psa kielbasa":P
|
|
Żal tylko że w swoim mieście nie możemy niczego dobrego posłuchać a były czasy że koncerty odbywały się prawie co miesiąc (Dżem ,Róże Europy ,Proletaryat.....)
|
|
tanio to a i ekologicznie gdyz mieszkam kilometr o narodowego parku wiec nie wycinam drzew. TANIO A JEDNOCZESNIE EKOLOGICZNIE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |