Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzenia - nie tylko na święta. |
kola tak na pewno przeganiała i strzelała a Ci krzyczeli po polsku nie zabijajcie nas . Jeżeli nie wierzysz w ten film to nie zabieraj głosu . Na razie badana jest autentyczność przez niezależną od PO prokuraturę wojskową . i te uśmieszki w swoim poście to zachowaj na posty w których będziesz podniecony komentował wybór komora na prezydenta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzenia - nie tylko na święta. |
brawo! z tego artykulu wynika ze nie tylko lomza ma problem ale rowniez inne polskie miejscowosci
|
|
Nie no szok, dobry jest ten filmik ze strony GW, ofiary wypadku wyszły z wraku pobiegać lub pobawić się w chowanego za drzewami.. Ściągnijcie sobie ten filmik, wrzućcie np. w virtualdub, klatka po klatce widać dokładnie, że ci tak niby wspaniale widoczni ludzie to badyle i gałęzie.
|
|
właśnie mam zamiar posłąć dziecko do żłobka nr 8:( Chore dzieci przyprowadzane są wszędzie i to wina rodziców a nie przedszkola. Z drugiej strony gdy rodzice pracują to trudno jest zostawiać dziecko w domu z każdym katarem. Ja nie polecam przedszkola nr 14. Mojemu dziecku starszemu bardzo podobało się w przedszkolu nr 5, bo chodził tam w wakacje.
|
|
Jak to moja znajoma przedszkolanka mówi: Czopek w dupe i przyprowadzaja do przedszkola.
|
|
Zdaje się, że zjeżdżalnia już działa bo nie jest już zakryta rura...
|
|
rzetelny wyluzuj troche i nie badz az taki rzetelny. nie raz cztam twoje wypowiedzi i jestem w szoku jakie masz podejscie do wszystkich spraw. Nic takiego sie nie stalo ze pokazlai tan filmik, pozatym tam nic nie widac...!!! wiec po co robic afere i probloem z niczego... Wspolczuje ci bo napewno msz przechlapene w zyciu ale na walasne zyczenie :)
|
|
czy wiadomo kiedy bede ogloszone listy rankingowe?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |