poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Życzenia - nie tylko na święta.

kola tak na pewno przeganiała i strzelała a Ci krzyczeli po polsku nie zabijajcie nas . Jeżeli nie wierzysz w ten film to nie zabieraj głosu . Na razie badana jest autentyczność przez niezależną od PO prokuraturę wojskową .

i te uśmieszki w swoim poście to zachowaj na posty w których będziesz podniecony komentował wybór komora na prezydenta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Życzenia - nie tylko na święta.

brawo! z tego artykulu wynika ze nie tylko lomza ma problem ale rowniez inne polskie miejscowosci

Nie no szok, dobry jest ten filmik ze strony GW, ofiary wypadku wyszły z wraku pobiegać lub pobawić się w chowanego za drzewami.. Ściągnijcie sobie ten filmik, wrzućcie np. w virtualdub, klatka po klatce widać dokładnie, że ci tak niby wspaniale widoczni ludzie to badyle i gałęzie.

właśnie mam zamiar posłąć dziecko do żłobka nr 8:(
Chore dzieci przyprowadzane są wszędzie i to wina rodziców a nie przedszkola. Z drugiej strony gdy rodzice pracują to trudno jest zostawiać dziecko w domu z każdym katarem.

Ja nie polecam przedszkola nr 14.

Mojemu dziecku starszemu bardzo podobało się w przedszkolu nr 5, bo chodził tam w wakacje.

Jak to moja znajoma przedszkolanka mówi: Czopek w dupe i przyprowadzaja do przedszkola.

Zdaje się, że zjeżdżalnia już działa bo nie jest już zakryta rura...

rzetelny wyluzuj troche i nie badz az taki rzetelny.
nie raz cztam twoje wypowiedzi i jestem w szoku jakie masz podejscie do wszystkich spraw.
Nic takiego sie nie stalo ze pokazlai tan filmik, pozatym tam nic nie widac...!!! wiec po co robic afere i probloem z niczego...
Wspolczuje ci bo napewno msz przechlapene w zyciu ale na walasne zyczenie :)

czy wiadomo kiedy bede ogloszone listy rankingowe?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org