poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NPW: prokuratorzy otrzymali opinię dot. zdjęć satelitarnych Smoleńska

Uważam, że nie na miejscu jest ten filmik, takich rzeczy nie powinno się filmować, ktoś mógłby narobić autorowi nieprzyjemności

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NPW: prokuratorzy otrzymali opinię dot. zdjęć satelitarnych Smoleńska

drzewko szczescia nie zbieram plotek , znam poszkodowanego i nie moge patrzec na te glupoty co ludzie tu wypisuja,tyle

rudy błazen z druhem

Siemka Wszystkim !!

Co sądzicie o tym klubie ? Chciałbym poznać waszą opinie .....

Ps mój post nie jest reklamą ani niczym innym ! Pytam z ciekawości !

co bylo przed nie slyszalem ale to nie istotne ci co to zrobili zaplaca za to , takich cweli to za wsiarz i na szubienice nic wiecej

bród smród, niczym się nie różni od Barbadosu, Moja rzetelna opinia

http://demotywatory.pl/1397002/Prorocy z jednej beczki

DROGA MAGDALENO

z całym szacunkiem należnym płci ładniejszej, czytając Twoje wypowiedzi od jakiegoś czasu doszedłem do wniosku, że masz jakiś problem z ludźmi, których nie znasz, a nawet nie próbowałaś poznać ..... bo i po co ?
Przecież ONI zabierają Ci jakieś wirtualne pieniądze .... i to Cię najbardziej boli ... może zarób więcej swoich, to wtedy ten dojmujący ból stanie się mniejszy, a może choć bardziej znośny ??

Ja uważam,że wszyscy którzy zgineli powinni byc traktowani tak samo. Bo każdy człowiek jest taki sam, każdy ma rozum serce....A to na jakim kto siedzi stołku to już chyba nie jest istotne..... Oczywiście wszyscy powinni leżeć RAZEM to był by NASZ KATYŃ.

Szanowni Państwo, pisze jako rodzic dzieci, które uczęszczają do Przedszkola nr 8 (konkretnie do grupy żłobkowej, starsze dziecko chodzi do grupy 5latków). Krzywdzące jest bardzo podawanie nie zgodnych z prawdą informacji dotyczących palcu zabaw. Gdyż w przedszkolu tym znajdują się dwa place zabaw - ogrodzone, bezpieczne, z daleka od ulicy za budynkiem przedszkola. Bulwersujące jest również stwierdzenie, że w przedszkolu nie zwraca się uwagi na dobro dziecka – jest to nie prawda. Pragnę zwrócić uwagę, że w grupie 15 dzieci są 4 opiekunki. Bardzo proszę rodzica poruszającego ten temat na forum, o wskazanie gdzie w Łomży jest tak zapewniona opieka dzieciom!!! Wyżej wymienione roszczenia są nieuzasadnione z punktu widzenia rodzica, którego dzieci również uczęszczają do tego samego przedszkola i korzystają z tego samego. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Wszystkim niezdecydowanym rodzicom polecam to właśnie Przedszkole. Opieka i atmosfera jest miła i fachowa. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Denerwujące jest to, że na forum każdy może bez imiennie oczerniać innych i pisać nie prawdę (jak można nie zauważyć dwóch placy zabaw??). Z takim podejściem to raczej nigdzie nie znajdzie Pani opieki dla swojego dziecka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org