Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NPW: prokuratorzy otrzymali opinię dot. zdjęć satelitarnych Smoleńska |
Uważam, że nie na miejscu jest ten filmik, takich rzeczy nie powinno się filmować, ktoś mógłby narobić autorowi nieprzyjemności
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NPW: prokuratorzy otrzymali opinię dot. zdjęć satelitarnych Smoleńska |
drzewko szczescia nie zbieram plotek , znam poszkodowanego i nie moge patrzec na te glupoty co ludzie tu wypisuja,tyle rudy błazen z druhem
|
|
Siemka Wszystkim !! Co sądzicie o tym klubie ? Chciałbym poznać waszą opinie ..... Ps mój post nie jest reklamą ani niczym innym ! Pytam z ciekawości !
|
|
co bylo przed nie slyszalem ale to nie istotne ci co to zrobili zaplaca za to , takich cweli to za wsiarz i na szubienice nic wiecej
|
|
bród smród, niczym się nie różni od Barbadosu, Moja rzetelna opinia
|
|
http://demotywatory.pl/1397002/Prorocy z jednej beczki
|
|
DROGA MAGDALENO z całym szacunkiem należnym płci ładniejszej, czytając Twoje wypowiedzi od jakiegoś czasu doszedłem do wniosku, że masz jakiś problem z ludźmi, których nie znasz, a nawet nie próbowałaś poznać ..... bo i po co ? Przecież ONI zabierają Ci jakieś wirtualne pieniądze .... i to Cię najbardziej boli ... może zarób więcej swoich, to wtedy ten dojmujący ból stanie się mniejszy, a może choć bardziej znośny ??
|
|
Ja uważam,że wszyscy którzy zgineli powinni byc traktowani tak samo. Bo każdy człowiek jest taki sam, każdy ma rozum serce....A to na jakim kto siedzi stołku to już chyba nie jest istotne..... Oczywiście wszyscy powinni leżeć RAZEM to był by NASZ KATYŃ.
|
|
Szanowni Państwo, pisze jako rodzic dzieci, które uczęszczają do Przedszkola nr 8 (konkretnie do grupy żłobkowej, starsze dziecko chodzi do grupy 5latków). Krzywdzące jest bardzo podawanie nie zgodnych z prawdą informacji dotyczących palcu zabaw. Gdyż w przedszkolu tym znajdują się dwa place zabaw - ogrodzone, bezpieczne, z daleka od ulicy za budynkiem przedszkola. Bulwersujące jest również stwierdzenie, że w przedszkolu nie zwraca się uwagi na dobro dziecka – jest to nie prawda. Pragnę zwrócić uwagę, że w grupie 15 dzieci są 4 opiekunki. Bardzo proszę rodzica poruszającego ten temat na forum, o wskazanie gdzie w Łomży jest tak zapewniona opieka dzieciom!!! Wyżej wymienione roszczenia są nieuzasadnione z punktu widzenia rodzica, którego dzieci również uczęszczają do tego samego przedszkola i korzystają z tego samego. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Wszystkim niezdecydowanym rodzicom polecam to właśnie Przedszkole. Opieka i atmosfera jest miła i fachowa. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Denerwujące jest to, że na forum każdy może bez imiennie oczerniać innych i pisać nie prawdę (jak można nie zauważyć dwóch placy zabaw??). Z takim podejściem to raczej nigdzie nie znajdzie Pani opieki dla swojego dziecka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |