poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński boi się macierwiczów.

nieprawda , wynosi 5zl w skali miesiaca (jezeli jest to twoj bank glowny jezeli nie to 9zl) , chyba ze nie chcesz karty platniczej do konta wtedy praktycznie nic nie placisz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński boi się macierwiczów.

Byłem, nie zerwałem, z pewnych względów, ale dostałem darmowe doładowania na 3mies z góry (zetafon) i poinformowano mnie, że w ciągu miesiąca będzie wszystko dobrze. Zaznaczyłem tylko, że jeżeli to się nie zmieni umowę zrywam i usłyszałem "ma pan do tego prawo". Więc wstrzymałem się i poczekamy zobaczymy.

zastanawiam sie kto tak naprawde pracowal w pocie czola?nie dla przyjemnosci nie

hehehe ale smieszne .

Co to za różnica dla Waszej "trójcy",(która wypowiedziala się w temacie) wiosna,lato,jesień,zima-i tak spędzicie na 4lomza zakładając kolejne durne tematy. :)

stadnina??? koni w Kupiskach? a ile mają tam koni?

wszyscy tylko mówią, piszą o politykach, a może warto by było wspomnieć że w tej katastrofie zginęła też załoga samolotu, w tym nie wiem czy wiecie dwie stewardessy pochodzące z Białegostoku. miały 23 i 25 lat ;/

http://www.youtube.com/watch?v=d6DZOq2hulk

Teraz widzicie,że nie warto spędzać tyle czasu przed komputerem :) A może któryś z nich to user forum 4lomza :D

Treść jest ukryta

o co ci zap..ier...dala

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org