Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński boi się macierwiczów. |
nieprawda , wynosi 5zl w skali miesiaca (jezeli jest to twoj bank glowny jezeli nie to 9zl) , chyba ze nie chcesz karty platniczej do konta wtedy praktycznie nic nie placisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński boi się macierwiczów. |
Byłem, nie zerwałem, z pewnych względów, ale dostałem darmowe doładowania na 3mies z góry (zetafon) i poinformowano mnie, że w ciągu miesiąca będzie wszystko dobrze. Zaznaczyłem tylko, że jeżeli to się nie zmieni umowę zrywam i usłyszałem "ma pan do tego prawo". Więc wstrzymałem się i poczekamy zobaczymy.
|
|
zastanawiam sie kto tak naprawde pracowal w pocie czola?nie dla przyjemnosci nie
|
|
hehehe ale smieszne .
|
|
Co to za różnica dla Waszej "trójcy",(która wypowiedziala się w temacie) wiosna,lato,jesień,zima-i tak spędzicie na 4lomza zakładając kolejne durne tematy. :)
|
|
stadnina??? koni w Kupiskach? a ile mają tam koni?
|
|
wszyscy tylko mówią, piszą o politykach, a może warto by było wspomnieć że w tej katastrofie zginęła też załoga samolotu, w tym nie wiem czy wiecie dwie stewardessy pochodzące z Białegostoku. miały 23 i 25 lat ;/
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=d6DZOq2hulk Teraz widzicie,że nie warto spędzać tyle czasu przed komputerem :) A może któryś z nich to user forum 4lomza :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o co ci zap..ier...dala
|