wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny raz Czernawski?

i herkules **** kiedy ludzi kupa :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny raz Czernawski?

Balthazar2205 nie przegiąłem.Tak jest i co mam się obrażać??Polacy za bardzo się denerwują.Mają nas za brudasów (jeśli chodzi o śmieci) i tu akurat z nimi się zgodzę.

Ma zowsze Łomża

prima aprilis był 1 kwietnia

a która dokladnie Ci sie tak podoba?

Witam,mam problem z ta siecia ,zreszta jak wiele osob w Łomży ze żeby dodzwonic sie do kogos musze 10-15 razy wybierac numer bo wyswietla sie komunikat "siec zajeta".Nie ukrywam ze jest to wkur***jace,zwlaszcza wtedy gdy trzeba gdzies szybko zadzwonic.Bywa równiez tak,ze jak juz mnie Orange łaskawie połaczy to sa jakies szumy ze nie ma szans na dogadanie sie,wtedy musze sie rozłaczyc i znow liczyc na szczescie ze Orange mnie połaczy.Moje pytanie brzmi,czy tego typu utrudnienia sa podstawa do zerwania umowy,oczywiscie z ich winy.Z gory dzieki za odpowiedz.

wczoraj zamawiam espresso w "malinie" pani pyta "czarne?"
??????????????!!!!!!!!!!!!!!! zaczelo sie dobrze,dostaje zwykla czarna i zimna kawe,mowie,ze zamawialam espresso,przestraszona panienka leci na zaplecze i przelewa kawe z duzej filizanki do malej i przynosi mi jako espresso :D lody polecam,kawe odradzam!obsluga przygnebiajaca!

na stronie Urzędu jest wszystko :)

http://www.pup.lomza.pl/index.php?wiad=8

Wkreca Was.... Siedzi pewnie przed kompem i zasmiewa sie z waszego bulwersa;)

Okropna dziś pogoda ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org