Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny raz Czernawski? |
i herkules **** kiedy ludzi kupa :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny raz Czernawski? |
Balthazar2205 nie przegiąłem.Tak jest i co mam się obrażać??Polacy za bardzo się denerwują.Mają nas za brudasów (jeśli chodzi o śmieci) i tu akurat z nimi się zgodzę. Ma zowsze Łomża
|
|
prima aprilis był 1 kwietnia
|
|
a która dokladnie Ci sie tak podoba?
|
|
Witam,mam problem z ta siecia ,zreszta jak wiele osob w Łomży ze żeby dodzwonic sie do kogos musze 10-15 razy wybierac numer bo wyswietla sie komunikat "siec zajeta".Nie ukrywam ze jest to wkur***jace,zwlaszcza wtedy gdy trzeba gdzies szybko zadzwonic.Bywa równiez tak,ze jak juz mnie Orange łaskawie połaczy to sa jakies szumy ze nie ma szans na dogadanie sie,wtedy musze sie rozłaczyc i znow liczyc na szczescie ze Orange mnie połaczy.Moje pytanie brzmi,czy tego typu utrudnienia sa podstawa do zerwania umowy,oczywiscie z ich winy.Z gory dzieki za odpowiedz.
|
|
wczoraj zamawiam espresso w "malinie" pani pyta "czarne?" ??????????????!!!!!!!!!!!!!!! zaczelo sie dobrze,dostaje zwykla czarna i zimna kawe,mowie,ze zamawialam espresso,przestraszona panienka leci na zaplecze i przelewa kawe z duzej filizanki do malej i przynosi mi jako espresso :D lody polecam,kawe odradzam!obsluga przygnebiajaca!
|
|
na stronie Urzędu jest wszystko :) http://www.pup.lomza.pl/index.php?wiad=8
|
|
Wkreca Was.... Siedzi pewnie przed kompem i zasmiewa sie z waszego bulwersa;)
|
|
Okropna dziś pogoda ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |