niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
brzezin na 100%

wypsnęło mi się spod dużego palca, sorry

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: brzezin na 100%

Dj Sunny hehe

dura.lex
Postawią sobie pomnik bohatera
Wybiorą sobie nowego premiera
Stworzą nowy system polityczny
I będą dumni, że jest demokratyczny
Znowu szwindel szykują nowy
Znów chcą się dobrać do Twojej głowy

też wole te pierwsze.

---
PGG

ptysiu ty powineś to najbardziej wiedzieć !! jak ty mieszkasz tam niedaleko.
Ja wiem gdzie metal puszki i takie inne skupują bo z kolegą byłem ale nic nie sprzedalismy tylko do znajmoego poszlismy to jest na spokojnej

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Heh ptysiu to ty umnie przed blokiem na parkingu taka zaspa jest że już z 3 samochody sie zakopały taki merc az jakiś inny samochód przyjechał to dopiero wyjechał .:/

reebok nike adidas to jest cos co mnie kreci ;)

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Cyckq!
Jeżeli masz dwie półkule, to oświeć resztę towarzystwa i wyjaśnij. Jesteś przecież studentem. Człowiek światowy.

Napewno przerabiają te papier z starych gazet i nie muszą kupywać nowego surowca.

Ryksago a kto Cię nauczył pisać nie z czasownikami razem?! :P

... & vice versa!

Ortogtrafi sie uczycie ?

Teraz mało co kto czyta książki i interesuja sie Polska z lat 40-tych

Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 12-03-05 02:17

Ps. Nie udawaj takiego abstynenta. Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi .

Hihihihihihihi. I za to powiedzenie Nobla powinni przyznać ! Brawo Maciek, ekstra strzał !
(zauważyłeś, że mi tam nigdy wierzyć za bardzo nie można ........................, więc z ankoholem i papieroskami marki szport tesz mogę mieć problem) :))

Ptysiu nie należy być pesymistą i wszystkiego z góry przekreślać!! Ja wierzę że się uda :) a w razie towarzystwa piesków wciągniemy ich do zabawy ;)

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Ptysiu to zależy ile tego towaru (makulatury) jest!

"babską nacją" sam jestes babska nacja!! :P

Yo nigga!!! Aj!!!

a satyskajca że się uratowało kilka drzew?! bo przecież papier produkuje się z drewna!! a jeśli jest makulatura to mniej drzewek potrzeba :P

ja nie wiem co on może z tymi informacjami zrobić....! Grzesiu co możesz zrobić Ptysiowi?! :P

Temid

ptysiu91 denerwujesz...nie tylko grzesia jak sadze... ;-]] popraw mnie jesklli sie myle

Poreg

Maciek, rzuć te gluty. Zapal od czasu do czasu marihuanę ewentualnie. Tylko pamiętaj, nie zaciągaj się, bo rak płuc gwarantowany!!

Gosieńko!
Tak dla Twojej ciekawości, chociaż nie muszę o tym pisać, ale zaspokoję twoją ciekawość. Mam kobietę i to bardzo dobrą,, udane dzieci i jeszcze bardziej udane wnuczki. Nie wiem ile masz lat, ale sądząc po Twoich wypowiedziach, to jeszcze skakałaś z jajka na jajko jak ja brałem ślub. Twój mężczyzna, to chyba jeszcze młokos z mlekiem pod nosem, a na dodatek pantoflarz. Co wy wiecie o życiu mając naście lat. Wy nie wiecie co to smak dorosłego życia, będąc na garnuszkach tatusia i mamusi.Tym bardziej nie powinnaś w tej sprawie zabierać głosu.

ADALL-ku, ostatni raz paliłem papierosy około 40 lat temu, w wojsku. Alkoholu, nie wypieram się, w życiu przez tyle lat wypiło się trochę. Ale i to ostatnią przyjemność zarzuciłem. Gosieńko co jest mocniejsze" TWÓJ ALKOCHOL, CZY MÓJ ALKOHOL. A co do mojej osoby to się trochę pomyliłaś.
A, może każdy sądzi innego w/g siebie samego.

Pozdrowienia.

Ma zowsze Łomża

Lex, ogolnie to sie z Toba zgadzam. Ale co do tej slabej jakosci rzeczy robionych w polsce, to juz chyba nie jest tak zle. Ja mysle ze mozna kupic bardzo duzo ciuchow robionych w polsce, przez polskie firmy ale o bardzo dobrej jakosci. Zeby nie szukac daleko : Vistula, gino rossi, czy nawet reserved( ale akurat Oni to ostatnio szyja w chinach).
Niestety za dobra, polska jakosc trzeba zaplacic takie same pieniadze jak za dobra zagraniczna jakosc :(

najlepiej jeść w domu

Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.

Każdy mówi na Białystok śledzie.

[L] jak Łomża - MIASTECZKO NAUKI RUCHU DROGOWEGO

zgadzam sie z Rogalem!

eee, tam. A co to za pomysł ?! Tam w Kijowie dla tych nowobogackich można kupić buty z mikrosilniczkami. Mają zainstalowane mini wentylatory do przedmuchiwania drogi i charakterystyczne czuby na wypadek wyczerpania baterii. Działają wtedy jak naturalne pługi śnieżne. Pełno tych butów na wystawacg w dobrych sklepach. Ale drogie. W przeliczeniu na dolary kosztują ok. 40 $. Sam widziałem, nie wszystkich niestety stać !

i zimno teraz :P zwnou Grzesiek nas widzi.....

Tam obok nowobogackich mieszkają także średniozamożni, biedni i najbiedniejsi, których nie stać na takie luksusy. Taką podeszwę można wykonać we własnym zakresie. Ptysiu, buty można zdejmować na klatce schodowej.

Pozdrowienia.

no każdychce se pospac w sobote.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org