Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brzezin na 100% |
wypsnęło mi się spod dużego palca, sorry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brzezin na 100% |
Dj Sunny hehe dura.lex Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
|
ptysiu ty powineś to najbardziej wiedzieć !! jak ty mieszkasz tam niedaleko. Ja wiem gdzie metal puszki i takie inne skupują bo z kolegą byłem ale nic nie sprzedalismy tylko do znajmoego poszlismy to jest na spokojnej -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Heh ptysiu to ty umnie przed blokiem na parkingu taka zaspa jest że już z 3 samochody sie zakopały taki merc az jakiś inny samochód przyjechał to dopiero wyjechał .:/
|
|
reebok nike adidas to jest cos co mnie kreci ;) -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Cyckq! Jeżeli masz dwie półkule, to oświeć resztę towarzystwa i wyjaśnij. Jesteś przecież studentem. Człowiek światowy.
|
|
Napewno przerabiają te papier z starych gazet i nie muszą kupywać nowego surowca.
|
|
Ryksago a kto Cię nauczył pisać nie z czasownikami razem?! :P ... & vice versa!
|
|
Ortogtrafi sie uczycie ?
|
|
Teraz mało co kto czyta książki i interesuja sie Polska z lat 40-tych
|
|
Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl) Data: 12-03-05 02:17 Ps. Nie udawaj takiego abstynenta. Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi . Hihihihihihihi. I za to powiedzenie Nobla powinni przyznać ! Brawo Maciek, ekstra strzał ! (zauważyłeś, że mi tam nigdy wierzyć za bardzo nie można ........................, więc z ankoholem i papieroskami marki szport tesz mogę mieć problem) :))
|
|
Ptysiu nie należy być pesymistą i wszystkiego z góry przekreślać!! Ja wierzę że się uda :) a w razie towarzystwa piesków wciągniemy ich do zabawy ;) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Ptysiu to zależy ile tego towaru (makulatury) jest!
|
|
"babską nacją" sam jestes babska nacja!! :P Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
a satyskajca że się uratowało kilka drzew?! bo przecież papier produkuje się z drewna!! a jeśli jest makulatura to mniej drzewek potrzeba :P
|
|
ja nie wiem co on może z tymi informacjami zrobić....! Grzesiu co możesz zrobić Ptysiowi?! :P Temid
|
|
ptysiu91 denerwujesz...nie tylko grzesia jak sadze... ;-]] popraw mnie jesklli sie myle Poreg
|
|
Maciek, rzuć te gluty. Zapal od czasu do czasu marihuanę ewentualnie. Tylko pamiętaj, nie zaciągaj się, bo rak płuc gwarantowany!!
|
|
Gosieńko! Tak dla Twojej ciekawości, chociaż nie muszę o tym pisać, ale zaspokoję twoją ciekawość. Mam kobietę i to bardzo dobrą,, udane dzieci i jeszcze bardziej udane wnuczki. Nie wiem ile masz lat, ale sądząc po Twoich wypowiedziach, to jeszcze skakałaś z jajka na jajko jak ja brałem ślub. Twój mężczyzna, to chyba jeszcze młokos z mlekiem pod nosem, a na dodatek pantoflarz. Co wy wiecie o życiu mając naście lat. Wy nie wiecie co to smak dorosłego życia, będąc na garnuszkach tatusia i mamusi.Tym bardziej nie powinnaś w tej sprawie zabierać głosu. ADALL-ku, ostatni raz paliłem papierosy około 40 lat temu, w wojsku. Alkoholu, nie wypieram się, w życiu przez tyle lat wypiło się trochę. Ale i to ostatnią przyjemność zarzuciłem. Gosieńko co jest mocniejsze" TWÓJ ALKOCHOL, CZY MÓJ ALKOHOL. A co do mojej osoby to się trochę pomyliłaś. A, może każdy sądzi innego w/g siebie samego. Pozdrowienia. Ma zowsze Łomża
|
|
Lex, ogolnie to sie z Toba zgadzam. Ale co do tej slabej jakosci rzeczy robionych w polsce, to juz chyba nie jest tak zle. Ja mysle ze mozna kupic bardzo duzo ciuchow robionych w polsce, przez polskie firmy ale o bardzo dobrej jakosci. Zeby nie szukac daleko : Vistula, gino rossi, czy nawet reserved( ale akurat Oni to ostatnio szyja w chinach). Niestety za dobra, polska jakosc trzeba zaplacic takie same pieniadze jak za dobra zagraniczna jakosc :(
|
|
najlepiej jeść w domu Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Każdy mówi na Białystok śledzie. [L] jak Łomża - MIASTECZKO NAUKI RUCHU DROGOWEGO
|
|
zgadzam sie z Rogalem!
|
|
eee, tam. A co to za pomysł ?! Tam w Kijowie dla tych nowobogackich można kupić buty z mikrosilniczkami. Mają zainstalowane mini wentylatory do przedmuchiwania drogi i charakterystyczne czuby na wypadek wyczerpania baterii. Działają wtedy jak naturalne pługi śnieżne. Pełno tych butów na wystawacg w dobrych sklepach. Ale drogie. W przeliczeniu na dolary kosztują ok. 40 $. Sam widziałem, nie wszystkich niestety stać !
|
|
i zimno teraz :P zwnou Grzesiek nas widzi.....
|
|
Tam obok nowobogackich mieszkają także średniozamożni, biedni i najbiedniejsi, których nie stać na takie luksusy. Taką podeszwę można wykonać we własnym zakresie. Ptysiu, buty można zdejmować na klatce schodowej. Pozdrowienia.
|
|
no każdychce se pospac w sobote.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |