Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ty k...o, psie j...ny. Ja jestem patriotą |
cycolina schowaj cyce;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ty k...o, psie j...ny. Ja jestem patriotą |
Mam pytanko, czy ktoś pracował w firmie DANTEX. Chciałbym się dowiedzieć jaka tam panuje atmosfera pracy oraz zarobki, bo się zastanawiam czy warto do nich składać swoje CV. Jak śledzę ogłoszenia to u nich jest spora rotacja pracowników i ciekawi mnie z jakiego powodu. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hmm. a widziałeś, że znasz mój rozmiar? ;> może wiesz lepiej jaki rozmiar stanika powinnam nosić ? ;>
|
|
Możesz składać Zaczepisz się na miesiąc albo dwa
|
|
Każdy ma swoją receptę. Jak nie mas czasu znajdź sobie dodatkowe zajęcie, a najlepiej takie które sprawi Tobie sporo frajdy. Ja mam ... niestety tak dużo, że zabiera mi ta frajda soooooro czasu. Polecam
|
|
kup lunetę i podglądaj sąsiadów :) a poważnie to może fotografia?
|
|
trackne ciekawe jaki ty styl sobą reprezentujesz, pewnie jakieś nudne bluzki z świata bawełny w 4 plus... hehe
|
|
W każdej aptece musi być kierownik, musi on być obecny w aptece przez cały czas gdy jest otwarta. Aby zostać kierownikiem apteki potrzebny jest tytuł magistra i odpowiedni staż w aptece. Chodzi głównie o to, żeby taki mgr wiedział jak wszystko w takiej aptece się kręci. Technik nie ma mgr i nawet jak będzie pracował w aptece 10 lat i będzie miał dużo większą wiedzę od takie mgr to nie ma szans na kierownika bo nie ma papierka o którym wspominałem już w wcześniej może być po bodajże 3 latach stażu kierownikiem punktu aptecznego. „Druga sprawa skoro pracodawcy nie chca zatrudniac technikow to czemu jest ich tylu we wszystkich aptekach??” - nie wiem skąd to wytrzasnąłeś ale w tym temacie nikt nie pisał o tym że technicy mają problem ze znalezieniem pracy bo tak nie jest. Technikowi płaci się mniej niż mgr i to już dla pracodawcy duży plus. Do tego jak będzie pracował to cały czas będzie się dokształcał i za takim mgr dużo nie będzie odstawał. Napisałem że technik„Nie może sprzedawać wszystkich leków, bo nie których dokońca nie zna” nie napisałem, że wcale nie mają o nich pojęcia, bo jak by tak był to do apteki nie mieli by wejścia jako pracownik, bo nie mieli by tam za dużo do roboty. Chodziło mi bardziej o psychotropy i inne leki którymi można człowiekowi poważną krzywdę zrobić. Psychotopy to nie tabletki od bólu głowy czy lek na katar. To naprawdę już wyższa szkoła jazdy i trzeba mieć o tym pojęcie. Czuje, zaraz ktoś wyjedzie z tekstem, że takie leki są ciężko dostępne i to lekarz decyduję w czyje trafią ręce takie leki. Są ustawy ministra zdrowia i na pewno nie są pisane na widzi mi się. Technik wie na pewno mniej niż mgr a mgr mniej niż prof. Zejdźmy już z tematu apteki bo to nie jedyne miejsce pracy ludzi po studiach faraceutycznych. I z tematu o mgr także, bo temat dotyczy techników. I jeszcze jedno nie wymądrzam się a próbuje bronić przed tym jak oskarżasz mnie o to, że to co pisze to kłamstwa. „polecam omijac apteki szerokim lukiem i zaczac leczyc sie ziolami” a to nie jest wcale głupi pomysł. podsumowując technik zarabia mniej niż mgr, nie może zostać kierownikiem i jest ograniczony w swojej pracy. Choć zdaża się, że technik ma nawet większa wiedzę w temacie farmacji od nie jednego mgr. Pozdrawiam!
|
|
a ja polecam każdy sklep z odzieżą po przejściach bo w każdym jest coś innego i nawet w jakimś sklepie na zadupiu i na pierwszy rzut oka mało interesujący można znaleźć wypaśne szmatki:))
|
|
jak nie wiecie o czym mowa to po co sie wogle wypowiadacie ? ;] żal.. cisnij ich malenka ; DD
|
|
jaranie :) hehe a tak powazne to zycie jest nudne i trzeba się z tym pogodzic i czekac na śmierc :)
|
|
Prawdziwy pracownik a nie leser zawsze bedzie pracowal.
|
|
Zazwyczaj też praca, dom, praca, dom, a po pracy browar dobrze regeneruje siły no i jak widać wiosna przychodzi to i trzeba wędki przejrzeć, bo najwyższy czas gdzieś wyskoczyć, więc jak widać to trudno się tu nudzić.
|
|
Mam do sprzedania alufelgi pietnastki do auta japońskiego. Tel.- 668697673
|
|
metro,praca, dom lub odwrotnie dom, praca,metro jak wolisz:)
|
|
hahah :D ale naprawde w googlach by było szybciej :D
|
|
Zarobki w Dantexie-nie słyszałem ,żeby ktoś się chwalił,że tam dobrze zarobił. Atmosfera-hahaha,szef jest tylko na pieczątce,nie wtrąca się,ale w pracy buractwo,wiocha tańczy i śpiewa,wedle słów mojej znajomej. Rotacja pracowników-bardziej kumaci i ambitni zapewne sami dają dyla a wytrwałe sztuki,którzy nie pasują zostają zwalniani.Niestabilność kadrowa zawsze daje dużo do myślenia. Majorka011 dobrze mówi,miesiąc lub dwa do wakacji i ciao .
|
|
a jakie to są charakterystczne kształty znawco? rudy błazen z druhem
|
|
do tej pory nosiłam polskie staniki ale koleżanka zaciągnęła mnie na stary rynek do danaberii (mój facet nazywa ten sklep - fanaberia :D ) no i faktycznie koleżanka miała rację że zmienię zdanie na temat staników. do tej pory kupowałam triumpha i kinge i wywalałam kasę w błoto. biust w dobranym staniku to dopiero jest kolosalna różnica. na tej stronie można porównac ---> http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?2 aha w triumphie nosiłam 75C w tych brytyjskich mam... 65GG!! jestem niewysoka, drobna i na dodatek sądziłam że mam małe piersi :)) wyglądam dużo szczuplej a mój facet na zakupy mnie wysyła po jakieś nowe cudo.
|
|
Czarna ,znajdź sobie Czarnego i nie umila Ci czas.
|
|
fajnie ze piszecie , wszystkie adresy pogubilam:)
|
|
a spotkania z przyjaciółmi? fakt w tygodniu nie zawsze się uda ale wtedy można sobie urządzić wieczór kinowy czy domowe spa :)
|
|
Mam zamiar podłączyć internet netii - 8 Mbit/s , proszę użytkowników tego operatora o opinie i oceny usługi
|
|
W tygodniu siłownia, basen czy fitnes, co naprawdę poprawia samopoczucie. W weekend piwko ze znajomymi jeżeli jest taka możliwość i nic nas w domu nie trzyma tzn. np. dzieci. Pozdrawiam serdecznie :]
|
|
bo fakt , ten rytm dom , praca, dom podyktowany jest specyficznym miejscem zycia jakim jest Łomża. Oferta rozrywek jest bardzo skromna.
|
|
zastawa z czasów PRLu z wypłowiałym znaczkiem gromady, tak samo serwetki. jedzenie smaczne ale za taką cenę jest go malutko, kobiecie wystarczy ale facet wychodzi czy z obiadu czy z wesela głodny. Tuli na wesele z tego co wiem to sąsiad musiał sam salę dekorować, na podeście dla orkiestry był przedpotopowy przetarty chodnik. wesele było w zeszłym roku w wakacje czyli nie tak odległe czasy. cena za talerzyk wygórowana patrząc na ilość. w trakcie nie zmieniali zastawy a dzbanki po sokach zalegały puste dopóki panna młoda nie interweniowała. kelnerzy akurat wtedy trafili się najwyraźniej zmęczeni bo byli gburowaci, kiedy indziej były młode panie dość sympatyczne
|
|
Do : czrna77. A może jakiś wolontariat ? Hobby ? Zrobić coś dla innych ? Poza tym, o ile mi wiadomo , nie polikwidowano ani bibliotek , ani księgarń . Naprawdę masz wiele możliwości . Przemyj oczy i rozejrzyj się uważnie wokół. Ten temat - o nudzie !!! - nie powinien pojawić się na tym forum !
|
|
byłam niedawno z ciekawości w kontaktach i u gwoździeja w marzeniu - tandeta jakich mało. czasmi coś fajnego można ponoć wyszukać na dlugiej ale mi sie nigdy nic nie trafiło. najbardziej mi przypadł do gustu ten w POLO MARKECIE. koleżanka tylko tam kupuje i faktycznie perełki się zdarzają. osobiście wolę odłożyć troche kasy i jechać do warszawy czy białego na wyprzedaże. wtedy nową bluzkę można kupić w cenie łomżyńskich lumpków. A w sumie w lipcu jest już wyprzedaż lata więc można spokojnie się obkupić. ale fakt bez kilku stówek odłożonych to nie ma co się wybierać. jak jedziemy to nam z reguły tysiąc spada ale to juz z kurtkami butami i dodatkami :)
|
|
Leki nie są sprzedawane, a wydawane ... Każdy technik i magister farmacji o tym wiedzieć powinien... Pozdrawiam! mgr farmacji
|
|
Jako rodzic byłam na dniach otwartych w PG 1 i wyniosłam ze spotkania bardzo dobre wrażenie, szczególnie podobali mi się nauczyciele , którzy chętnie odpowiadali na nurtujące mnie pytania, przesympatyczna pani dyrektor przedstawiła szkołę w jak najlepszym świetle. Zdecydowałyśmy z córką , że to będzie jednak PG 1.
|
|
mamy ku.rwa problem z hotelem
|
|
Mam już netie od 2 lat i jest *********, o 100 razy lepsza niż te inne dziadostwa. właśnie zmieniłem 2Mbit/s na 8.. i naprawde chodzi dobrze.polecam wszystkim.
|
|
a zajedziemy na ku*rwy ??
|
|
Ciekawa jestem dlaczego temat szkoły dla techników pojawia się mniej więcej każdego roku o tej samej porze, poruszany przez te same osoby czyżby to była reklama szkoły ???.
|
|
po to żebyś miał żal
|
|
płaci
|
|
a może zajdzie blondyna w ciążę i Poppe ją prowadził będzie :)
|
|
Proszę o skomentowanie ponizszego tekstu,(na forum politycznym najwyrazniej jest zbyt niewygodny) My ktorzy POpieramy POi wierzymy w platforme jak w boga,nie mozemy sie zawiesc na platformie.Czekamy wciaz na te cuda ,a tu nam pisza ze POparcie maleje.To jest niemozliwe.My wiemy i rozumiemy ze platforma jeszcze nic dobrego dla Polakow nie zrobila,ale my wierzymy ze kiedys zrobi,przeciez pan Tusk obiecal nam druga Irlandie.Ja rozumie pana Tuska ze sie wycofuje z Irlandii bo tam kryzys,ale z cena jablek dotrzymal slowa,poniewaz skupywane sa po15groszy za kilogram,no i nareszcie bedziemy sprowadzac jablka z Bialorusi,bo naszym sadownikom napewno sie nie bedzie oplacilo .Zboze tez juz sprowadzamy,bo pan Tusk dba o naszych rolnikow zeby sie nie przepracowywali.O stocznowcow tez pan Tusk dba,poniewaz kazal zamknac te stocznie ze wzgledow zdrowotnych.Robotnicy polscy w tych stoczniach spawali i wdychali dwutlenek wegla,a on jest szkodliwy,wiec pan Tusk powiedzial niech sie Niemcy ,Holendrzy i Francuzi truja a ja musze dbac o zdrowie Polakow.Pan Tusk dba tez o kierowcow polskich.Niebuduje obiecanych autostrad ,poniewa stwierdzil ,ze Polacy bardzo szybko jezdza wiec by sie pozabijali na tych autostradach,a tak to bedzie wiecej zywych Polakow do roboty na zachodzie.Pan Tusk stwierdzil i slusznie ze trzeba zlikwidoac telewizje publiczna ,poniewaz tam wode z mozgow robia Polakom,ze platforma zle rzadzi,a przeciez to jest nieprawda bo platforma wogole nie rzadzi Polska tylko Bruksela.Pan Tusk powiedzial ze trzeba sprywatyzowac szpitale,poniewaz Polakom sie w glowach wywrociloi chca miec opieke medyczna za darmo. i zyc dlugo i szczesliwie.A skad ma pan Tusk wziac pieniadze na emerytury i na opieke medyczna dla Polakow jak oni nie pracuja ,poniewaz pan Tusk dba o ich zdrowie i zamyka te zaklady szkodliwe dla zdrowia.Zbrojeniowke tez pan Tusk kazal zamknac,no bo po co sie zbroic jak nie ma wojny.Doszedl do wniosku niech sie inni bija,a my bedziemy walczyc o pokoj i chodzic z wedka na rybyaby dzieciom dac cos zjesc.Dobry jest ten nasz pan Tusk,dobrze ze sie na niczym nie zna i zeby nie zanudzac Polakow to nawet sie nie pokazuje w telewizji,bo by go zaraz chcieli pytac o Palikota,o Misiaka,a tak to ma swiety spokoj i moze uciac sobie drzemke,bo nasz pan Tusk bardzo lubi spac i grac w pilke.Polacy maja do niego pretensje ze nie dba o Polske,jakie moga miec do niego pretensje,przeciez wiedza ze on jest liberalem,a haslo liberalow przeciez mowi -licz na siebie.Podoba mi sie ten pan Tusk on jest wspanialy,wszystkich kocha i nie chce sie wtracac do spraw gospodarczych,no bo po co sie bedzie wtracal jak sie na tym nie zna.Polacy musza w niego uwierzyc,poniewaz on obiecuje cud a tym cudem bedzie dobrobyt w zyciu wiecznym zrodlo:wirtualnapolska
|
|
np świeczniki.... a z resztą rozmawiałem nią i sama powiedziała że jest zydówka..
|
|
za 1 trening sie nie placi chyba wiem bo chodze :)
|
|
szczebiotka jedziesz autem? masz miejsca?
|
|
Megan_5, dzięki za poprawenie mojego błędu zapamiętam to na przyszłość. Magistrem ani technikiem farmacji nie jestem, kiedyś zainteresowałem się tym tematem i trochę o tym czytałem. Pozdrawiam!
|
|
słyszałam zla opinie na ten temat i CI nie radze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
LUBIE PLACKI DAJ KAMIENIE jestem jaki jestem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
netia jest ********* mam 1Mbit/s i dobrze mi chodzi :) wystarczająco dla mnie.
|
|
wacek jaki masz transfer ?i ile płacisz za m-c ??????/
|
|
ja sie nie wybieram xD rudy błazen z druhem
|
|
|
wcześniej w Łomzy nie mozna było miec 4 i 8 Mbit/s ale teraz była aktualizacja węzłów i praktycznie w całej Łomży są dostpene takie prędkosci. 4 kosztuje 49 zł a 8 tak jak kolega wyżej napisał wyżej 59 zł :) oczywiscie brutto:P a co do punktu to nie ma obecnie takiego w łomzy ale ma byc w niedługim czasie, póki co mozna sobie to zamówic w prosty sposób przez internet. polecam netie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |