Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zaplaci za bydlo? |
:) pierwsze kawałki,od których rozpocząłem swoją przygodę z OSTRYM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zaplaci za bydlo? |
Eminema nie polecam poniewaz oficjalnie powiedzial ze nie lubi Polakow. Po jego wypowiedzi usunalem kazdy teledysk kazda jego nute jaka mialem i sprzedalem 2 jego plyty. z hh polecam molesta pih kaliber44 paktofonike mimo wszystko polecam tez Peje ale tylko do plyty NOJA ostatecznie SLU
|
|
Zapraszam do Pana Borawski Kazimierz z ul. Adama Mickiewicza 19 ;) robiłem tam kurs, kosztował 900zł w tym lekarz. ofc. zdałem za 1 razem. Naprawdę polecam, starają się wszystko załatwić za Ciebie ;))
|
|
Halina a może jeszcze frytki do tego zapchaj sie tamponem sflustrowana babo
|
|
prawko na b robilem pare lat temu u Gruszwelda moge z czystym sumieniem polecic super atmosferka, zdane za 1 razem bez najmniejszego klopotu, nastepenie robilem prawko na a w tamtym roku rozniez wszystko bez problemu, zawsze daje jakies cenne wskazowki co i jak na egzaminie co naprawde sie przydaje, natomiast nie moge polecic Pana Kaminskiego prawko c+e to byla naprade porazka
|
|
Pewnie dostałeś wpierdziel od kurpiaków hahaha . Mnie osobiście Nowogród nie przeszkadza kiedyś były tam zarąbiaste majówki przy chotelu Zbyszko
|
|
mój wujek to Jan , twój google ? fajny jest ten twój , a coś poza pisaniem debilizmów za pomocą swojego wujka umiesz jeszcze?
|
|
a ja Jestem Porządny a nie głosze JP :)
|
|
ktora silownie polecacie dla kobiet i jakie sa ceny karnetow? z gory dziekuje za powazne odpowiedzi :) Takos
|
|
Proszę o szczere wypowiedzi : co sądzicie o działalności tej firmy , czy warto u nich brać pożyczkę i jak ona postępuje z kimś , komu przypadkiem przyjdzie popaść w przejściowe trudności finansowe ? Czy ta firma jest godna zaufania ?
|
|
jak masz za duzo kasy to mozesz sie do nich zglosic: ] bedziesz mial mniej:)
|
|
fajna fotka Rudy :D:D:D
|
|
http://forumprawne.org/dyskusja-ogolna/103220-oszustwo-przed-gg-2.html
|