środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto zaplaci za bydlo?

:) pierwsze kawałki,od których rozpocząłem swoją przygodę z OSTRYM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto zaplaci za bydlo?

Eminema nie polecam poniewaz oficjalnie powiedzial ze nie lubi Polakow. Po jego wypowiedzi usunalem kazdy teledysk kazda jego nute jaka mialem i sprzedalem 2 jego plyty. z hh polecam molesta pih kaliber44 paktofonike mimo wszystko polecam tez Peje ale tylko do plyty NOJA ostatecznie SLU

Zapraszam do Pana Borawski Kazimierz z ul. Adama Mickiewicza 19 ;) robiłem tam kurs, kosztował 900zł w tym lekarz. ofc. zdałem za 1 razem. Naprawdę polecam, starają się wszystko załatwić za Ciebie ;))

Halina a może jeszcze frytki do tego zapchaj sie tamponem sflustrowana babo

prawko na b robilem pare lat temu u Gruszwelda moge z czystym sumieniem polecic super atmosferka, zdane za 1 razem bez najmniejszego klopotu, nastepenie robilem prawko na a w tamtym roku rozniez wszystko bez problemu, zawsze daje jakies cenne wskazowki co i jak na egzaminie co naprawde sie przydaje, natomiast nie moge polecic Pana Kaminskiego prawko c+e to byla naprade porazka

Pewnie dostałeś wpierdziel od kurpiaków hahaha . Mnie osobiście Nowogród nie przeszkadza kiedyś były tam zarąbiaste majówki przy chotelu Zbyszko

mój wujek to Jan , twój google ? fajny jest ten twój , a coś poza pisaniem debilizmów za pomocą swojego wujka umiesz jeszcze?

a ja Jestem Porządny a nie głosze JP :)

ktora silownie polecacie dla kobiet i jakie sa ceny karnetow? z gory dziekuje za powazne odpowiedzi :)

Takos

Proszę o szczere wypowiedzi : co sądzicie o działalności tej firmy , czy warto u nich brać pożyczkę i jak ona postępuje z kimś , komu przypadkiem przyjdzie popaść w przejściowe trudności finansowe ? Czy ta firma jest godna zaufania ?

jak masz za duzo kasy to mozesz sie do nich zglosic: ]

bedziesz mial mniej:)

fajna fotka Rudy :D:D:D

http://forumprawne.org/dyskusja-ogolna/103220-oszustwo-przed-gg-2.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org