Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie wiem, czym jest polskość |
Przymknęli ich za niespełnone nadzieje. Zbyt wiele ludzi ufało im że wygrają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie wiem, czym jest polskość |
Tylko przedszkole nr 5 najlepsze Panie
|
|
Sprzedam sobie Rometa RM125 mały przebieg 2008 rok rudy błazen z druhem
|
|
Wiedziałem że zaraz pajace się odezwą. Nie interesuje Cię to się nie udzielaj. Założył temat ponieważ nie każdy czyta forum ŁKSu a ma w sercu ten klub i chętnie by pojechał. Może znajdzie się chłopaczyna/dziewczyna która pomyśli "kiszę się w chacie, pojadę zobaczę jak tam jest". Pojedzie i może akurat się spodoba. PS. Balthazar nie ******* za dużo bo rodzinę powiększysz a Islandia pewnie nie chętnie na Twoje dzieci chce płacić;]
|
|
1 maja wiecej info na www.max-bike.pl
|
|
Pewnie jak w zeszłym roku Ben Laden będzie chodził z przenośniakiem po szosie zambrowskiej :D
|
|
znowu dawcy uprzykrzać nam będą ciepłe dni pierdzeniem swoich "kosiarek" i perkotem pseudo-ścigaczy z lakierem o kolorystyce spinek dołączanych do bravo girl. super. rudy błazen z druhem
|
|
"trackone " jak ci to przeszkadza to sie wyprowadz na białoruś tam jeszcze wozy drabiniaste jeżdża bedziesz miał cisze i spokój
|
|
Mnie i moim dzieciom również przeszkadza, więc również proponuję przeprowadzkę bardzo daleko pajacom na moturach i innych złomach z niemieckich śmietników ...
|
|
bob - wyprowadź się z tego miasta i nie rób obciachu
|
|
obiach to chiński jednoślad wciągany na światłach przez moje niemieckie kombii :]
|
|
jak chcesz to ja ci podlacze :P albo uzycze kabla :p
|
|
zaponialem o mailu robarts@o2.pl
|
|
Do : m. wawrzynski - ... -Pomysłodawca idiotycznego pytania zawartego w tym temacie , ubliżającym zresztą bardzo porządnym i zasłużonym dla regionu mieszkańcom Nowogrodu , osiągnął poziom , na jaki go stać . Debila upośledzonego w stopniu ciężkim . To nie jest już prowokacja , ale coś , czym powinna zainteresować się prokuratura ze względu na zawarte tam grożby karalne . Ktoś taki , kto lekceważy innych , zasługuje jedynie na pogardę . Albo na bezpłatny bilet lotniczy do jakiegoś odległego kraju , gdzie mogą być kolonie karne . Najlepiej jednak byłoby , aby tenże omijał Nowogród szerokim kołem. Na przykład o promieniu 5.000 mil morskich .
|
|
b. lubie Nowogród i okolice, szczególnie latem. zawsze z przyjemnością jadę w tamtą stronę. a wawrzynskiego przywiązałbym do czolgu, posmarował mu fujare miodem i napuścił mlodego cielaka. ;]
|
|
nie pojade, ale chociaz ci wkleje poprawnie... ;] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
z rodzinnymi też robią problemy.... ostatnio nie chciała mnie wpuścić z młodszym bratem na basen bo: 1)nie mam 18 lat (kończę 18 w wakacje) i nie mogę wejść z młodszym bratem 1) mały(8 l.) nie miał legitymacji więc nie przysługiwał mu bilet ulgowy(dla każdego do 18l z legitymacją do 26roku życia...) pani pracuje tak trochę jak by urządzała strajk włoski...
|
|
Klub karate może ?
|
|
szkoda czasu...
|
|
Trackone a może akurat się spodoba:P
|
|
Omijaj tego providenta z dala,szkoda nerwów,najlepiej to nie mieć żadnych długów a jak jest nagła potrzeba to pożyczyć z rodziny lub od jakiegoś dobrego przyjaciela,kolegi,kolezanki z wieloletniej znajomości.
|
|
Wtorek napełniłam,wszystko ok..tylko po włożeniu tonera nie wyswietliły mi się żaden komunikat,cytuje:,jesli po wlozeniu tonera pokaze sie komunikat o wyrownania tuszu w pojemnikach, czy jakis inny glupi, idz za wskazowkami, ktore beda wyswietlane,,.Nic żadnej informacji ani wskazówek.No i zrobiłam to na wyłaczonej drukarce(może to miało jakis wpływ,nie wiem ).Jak narazie drukuje,tylko ze pokazuje mi sie komunikat o tym ,ze nie ma tuszu.
|
|
pewnie nie wie na jakiej stronie jest google ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |