czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie wiem, czym jest polskość

Przymknęli ich za niespełnone nadzieje.
Zbyt wiele ludzi ufało im że wygrają.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie wiem, czym jest polskość

Tylko przedszkole nr 5 najlepsze Panie

Sprzedam sobie Rometa RM125 mały przebieg 2008 rok

rudy błazen z druhem

Wiedziałem że zaraz pajace się odezwą. Nie interesuje Cię to się nie udzielaj. Założył temat ponieważ nie każdy czyta forum ŁKSu a ma w sercu ten klub i chętnie by pojechał. Może znajdzie się chłopaczyna/dziewczyna która pomyśli "kiszę się w chacie, pojadę zobaczę jak tam jest". Pojedzie i może akurat się spodoba.

PS. Balthazar nie ******* za dużo bo rodzinę powiększysz a Islandia pewnie nie chętnie na Twoje dzieci chce płacić;]

1 maja wiecej info na www.max-bike.pl

Pewnie jak w zeszłym roku Ben Laden będzie chodził z przenośniakiem po szosie zambrowskiej :D

znowu dawcy uprzykrzać nam będą ciepłe dni pierdzeniem swoich "kosiarek" i perkotem pseudo-ścigaczy z lakierem o kolorystyce spinek dołączanych do bravo girl.
super.

rudy błazen z druhem

"trackone " jak ci to przeszkadza to sie wyprowadz na białoruś tam jeszcze wozy drabiniaste jeżdża bedziesz miał cisze i spokój

Mnie i moim dzieciom również przeszkadza, więc również proponuję przeprowadzkę bardzo daleko pajacom na moturach i innych złomach z niemieckich śmietników ...

bob - wyprowadź się z tego miasta i nie rób obciachu

obiach to chiński jednoślad wciągany na światłach przez moje niemieckie kombii :]

jak chcesz to ja ci podlacze :P albo uzycze kabla :p

zaponialem o mailu robarts@o2.pl

Do : m. wawrzynski - ... -Pomysłodawca idiotycznego pytania zawartego w tym temacie , ubliżającym zresztą bardzo porządnym i zasłużonym dla regionu mieszkańcom Nowogrodu , osiągnął poziom , na jaki go stać . Debila upośledzonego w stopniu ciężkim . To nie jest już prowokacja , ale coś , czym powinna zainteresować się prokuratura ze względu na zawarte tam grożby karalne . Ktoś taki , kto lekceważy innych , zasługuje jedynie na pogardę . Albo na bezpłatny bilet lotniczy do jakiegoś odległego kraju , gdzie mogą być kolonie karne . Najlepiej jednak byłoby , aby tenże omijał Nowogród szerokim kołem. Na przykład o promieniu 5.000 mil morskich .

b. lubie Nowogród i okolice, szczególnie latem.
zawsze z przyjemnością jadę w tamtą stronę.

a wawrzynskiego przywiązałbym do czolgu, posmarował mu fujare miodem i napuścił mlodego cielaka.
;]

nie pojade, ale chociaz ci wkleje poprawnie... ;]

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

z rodzinnymi też robią problemy....

ostatnio nie chciała mnie wpuścić z młodszym bratem na basen bo:
1)nie mam 18 lat (kończę 18 w wakacje) i nie mogę wejść z młodszym bratem
1) mały(8 l.) nie miał legitymacji więc nie przysługiwał mu bilet ulgowy(dla każdego do 18l z legitymacją do 26roku życia...)

pani pracuje tak trochę jak by urządzała strajk włoski...

Klub karate może ?

szkoda czasu...

Trackone a może akurat się spodoba:P

Omijaj tego providenta z dala,szkoda nerwów,najlepiej to nie mieć żadnych długów a jak jest nagła potrzeba to pożyczyć z rodziny lub od jakiegoś dobrego przyjaciela,kolegi,kolezanki z wieloletniej znajomości.

Wtorek napełniłam,wszystko ok..tylko po włożeniu tonera nie wyswietliły mi się żaden komunikat,cytuje:,jesli po wlozeniu tonera pokaze sie komunikat o wyrownania tuszu w pojemnikach, czy jakis inny glupi, idz za wskazowkami, ktore beda wyswietlane,,.Nic żadnej informacji ani wskazówek.No i zrobiłam to na wyłaczonej drukarce(może to miało jakis wpływ,nie wiem ).Jak narazie drukuje,tylko ze pokazuje mi sie komunikat o tym ,ze nie ma tuszu.

pewnie nie wie na jakiej stronie jest google ;P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org