środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Staruch kibicuje Gazecie Polskiej..

w informacjach na 4lomza napisane jest że wchodzi od października br. i że zaoczne maja być za frii

byłoby fajnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Staruch kibicuje Gazecie Polskiej..

No jak za fii to ok.Takich urzędników będziemy potrzebowali. Tych co skończyli studia za free pozwalniamy.

Myślę ,że przyszły urzędnik powinien wiedzieć co i jak pisze,nie znasz angielskiego więc się tym językiem nie posługuj.

Treść jest ukryta

free...

maly dobrze mowi xD

maly jestes chamem i tyle, a "maly" to pewnie nie bez powodu co kretynie??
laskę to sam możesz robic komu ci się podoba

zadnych wnioskow nie moge wyciagnac' z tych zdjec'
:(

A ja ją poprostu ignoruję :D i z tego co zauważyłam większość tak robi. Rzadko ktoś jej odpisuje :)

Czy można na naszej-klasie zmienić szyk kolejności w jakiej są pozapisywani znajomi i zapisac tak na stałe ?

Na tym polega różnica ,że Ty znasz odmiany,a ona nawet"odmianów" nie zna.

No. Dzięki wielkie ;)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Cukier masz w sklepie, a jeśli chodzi ci o przepis to weź pod uwagę Bitwę pod Grunwaldem, 1410r. tak dla przypomienia i tu masz przepis na swój sukces. Pogłówkuj:)

Z tego co wiem to tylko jedyna korporacja w Łomży ma takie stawki gdzie na liczniku wyskakuje" 5.80 " , w czterech pozostalych licznik bije co 50gr wiec jak juz obrabiasz komus "d" to moze bys podała nazwe korporacji z którą jezdzisz.

Po pierwsze nie jeżdże z żadną wybraną korporacją.

Po drugie chciałam pokazać mniej więcej jak wygląda stawka za tą samą drogę z włączonym licznikiem a jak bez. I tak jak pisałam wyżej - za każdym razem inna.

Po trzecie nie bierz mnie tu "pod włos" bo na pweno na publicznym forum nie będę tu sypać jak z rękawa ani firmami ani korporacjami - własnie dlatego że obrobiłam im "d" . A co może ci podam nr samochodów lub nazwiska taksówkarzy..? Aż tak zawistna to nie jestem. Poruszyłam tylko problem tzw "nieuczciwości" i tyle.

A jak tak bardzo cię obchodzi to pojeździj vivera przez przynajmniej tydzień jedną niezbyt długą trasą tam i z powrotem korzystając z różnych taksówek to zobaczysz i nie będziesz się szczegółowo pytać na forum o jaką korporację chodzi..

Hej dziewczyny ja Wam mogę polecić salon Sonata na Wyszyńskiego, a w szczególności Panią Marlenę. Jest absolutną profesjonalistką w swoim fachu. Przede wszystkim umiejętnie doradzi i dobierze kolor. Poza tym jest bardzo miła i wizyta w tym salonie jak dla mnie jest prawdziwym relaksem. Odwiedziłam wiele salonów fryzjerskich i powiem szczerze, że z Sonaty jestem jak narazie najbardziej zadowolona, ale to jest moje zdanie. W każdym razie weronika proponuję, żebyś się tam przeszła. Myślę, że będziesz również zadowolona, bo przede wszystkim ceny są bardzo przystępne, a po drugie z tego co zauważyłam to używają tam dobrych produktów. Ja np mam słabe i suche włosy i często chodzę tam na odżywianie włosów i powiem, że efekty są widoczne.

kebap jeśli uważasz się za prawdziwego faceta to zachowuj się jak prawdziwy facet :) po co pisać takie głupoty skoro nie dotyczą tematu?? :) nie będziesz robił z siebie frajera to i inni nie będą Cię tak nazywać :P pozdro :D

hahahha co na faze to na faze... a nazwac kogos frajerem trzeba miec dobry dowod... i odpowiedni czyn do zarzycenia:d..
a co do obraczki.... no napewno mi spadla.ahahahahahhahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org