Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Staruch kibicuje Gazecie Polskiej.. |
w informacjach na 4lomza napisane jest że wchodzi od października br. i że zaoczne maja być za frii byłoby fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Staruch kibicuje Gazecie Polskiej.. |
No jak za fii to ok.Takich urzędników będziemy potrzebowali. Tych co skończyli studia za free pozwalniamy.
|
|
Myślę ,że przyszły urzędnik powinien wiedzieć co i jak pisze,nie znasz angielskiego więc się tym językiem nie posługuj.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
free...
|
|
maly dobrze mowi xD
|
|
maly jestes chamem i tyle, a "maly" to pewnie nie bez powodu co kretynie?? laskę to sam możesz robic komu ci się podoba
|
|
zadnych wnioskow nie moge wyciagnac' z tych zdjec' :(
|
|
A ja ją poprostu ignoruję :D i z tego co zauważyłam większość tak robi. Rzadko ktoś jej odpisuje :)
|
|
Czy można na naszej-klasie zmienić szyk kolejności w jakiej są pozapisywani znajomi i zapisac tak na stałe ?
|
|
Na tym polega różnica ,że Ty znasz odmiany,a ona nawet"odmianów" nie zna.
|
|
No. Dzięki wielkie ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Cukier masz w sklepie, a jeśli chodzi ci o przepis to weź pod uwagę Bitwę pod Grunwaldem, 1410r. tak dla przypomienia i tu masz przepis na swój sukces. Pogłówkuj:)
|
|
Z tego co wiem to tylko jedyna korporacja w Łomży ma takie stawki gdzie na liczniku wyskakuje" 5.80 " , w czterech pozostalych licznik bije co 50gr wiec jak juz obrabiasz komus "d" to moze bys podała nazwe korporacji z którą jezdzisz.
|
|
Po pierwsze nie jeżdże z żadną wybraną korporacją. Po drugie chciałam pokazać mniej więcej jak wygląda stawka za tą samą drogę z włączonym licznikiem a jak bez. I tak jak pisałam wyżej - za każdym razem inna. Po trzecie nie bierz mnie tu "pod włos" bo na pweno na publicznym forum nie będę tu sypać jak z rękawa ani firmami ani korporacjami - własnie dlatego że obrobiłam im "d" . A co może ci podam nr samochodów lub nazwiska taksówkarzy..? Aż tak zawistna to nie jestem. Poruszyłam tylko problem tzw "nieuczciwości" i tyle. A jak tak bardzo cię obchodzi to pojeździj vivera przez przynajmniej tydzień jedną niezbyt długą trasą tam i z powrotem korzystając z różnych taksówek to zobaczysz i nie będziesz się szczegółowo pytać na forum o jaką korporację chodzi..
|
|
Hej dziewczyny ja Wam mogę polecić salon Sonata na Wyszyńskiego, a w szczególności Panią Marlenę. Jest absolutną profesjonalistką w swoim fachu. Przede wszystkim umiejętnie doradzi i dobierze kolor. Poza tym jest bardzo miła i wizyta w tym salonie jak dla mnie jest prawdziwym relaksem. Odwiedziłam wiele salonów fryzjerskich i powiem szczerze, że z Sonaty jestem jak narazie najbardziej zadowolona, ale to jest moje zdanie. W każdym razie weronika proponuję, żebyś się tam przeszła. Myślę, że będziesz również zadowolona, bo przede wszystkim ceny są bardzo przystępne, a po drugie z tego co zauważyłam to używają tam dobrych produktów. Ja np mam słabe i suche włosy i często chodzę tam na odżywianie włosów i powiem, że efekty są widoczne.
|
|
kebap jeśli uważasz się za prawdziwego faceta to zachowuj się jak prawdziwy facet :) po co pisać takie głupoty skoro nie dotyczą tematu?? :) nie będziesz robił z siebie frajera to i inni nie będą Cię tak nazywać :P pozdro :D
|
|
hahahha co na faze to na faze... a nazwac kogos frajerem trzeba miec dobry dowod... i odpowiedni czyn do zarzycenia:d.. a co do obraczki.... no napewno mi spadla.ahahahahahhahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |