środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uważam się za człowieka przyzwoitego:))))

tak wlasnie stary, zardzewialy(ze starym radiem) cia,gnik a CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak Ci zatancze, po kurpiosku to zobaczysz moje "niestety"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uważam się za człowieka przyzwoitego:))))

barbi32@o2.pl

oplulem monitor...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

no to mistrzyni photoshopa odpalaj go jak najszybciej bo będziesz musiała się bardzo postarać

Ok, dzięki :) widzę że są tu jeszcze i tacy co wiedzą o co chodzi :)

Najśmieszniejsze jest jeszcze czasami to że niektórzy jak mówię gdzie chce jechać to chcą wybadać czy jestem tutejsza bo np pytają : którą drogą chcę jechać, albo czy jestem z Łomży...;) Gdybym powiedziała że całkowicie nie znam miasta i że pierwszy raz tu jestem to pewnie zwiedziłabym pół miasta zanim dowiózłby mnie np na dworzec ;D Ok, ale tu nie chodzi o to tylko o to co większość zrozumiała pisząc tu.

Ok,ale jak tam Twoja nóżka?

W sumie Książę Karol z małżonką odwiedził właśnie Puszczę Białowieską, żeby zobaczyć żubry. To może niektórzy mniej inteligentni pseudo "warszawiacy" oglądający nowy film wybiorą się do Łomży, aby sprawdzić, czy w tej Łomży naprawdę żubry chodzą po ulicach. Ale oni wolą chyba objadać się w Mac Donaldzie.

Wiadomość, że nasz szpital potrzebuje dobrych specjalistów też poszła w eter, może uzupełnimy kadrę?

Dzięki _mały_ za troskę - nawet wybaczam Ci że nazwałeś mnie "gnojkiem"... Noga spoko, jeszcze dwa tygodnie i moze ściągną mi unieruchomienie, tylko jest z nią pewien problem, wiadomo - ani łazic nigdzie za wiele nie można, ani do wanny wskoczyć, ani na rowerze pojeździć..:( No ale jak mi zdejmą to nadrobię, nawet na kółko różancowe sie przejdę - tylko napisz gdzie dokładnie jest organizowane ;D A i składkę płacić regularnie obiecuję oczywiście :))

Jak postawie Tobie browarka to zaraz zgłosi sie stu innych więc bede stratny na tym zakladzie :)

maly prosi na kolanach

-Ty Przeciez Wiesz......................
dzieki za -info
:)

pn ostrow maz
wt pisz
sr jedwabne
cz myszyniec
pt zambrow
so nowogrod
nd elk

kebap - a jaki masz dres????

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org