Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uważam się za człowieka przyzwoitego:)))) |
tak wlasnie stary, zardzewialy(ze starym radiem) cia,gnik a CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak Ci zatancze, po kurpiosku to zobaczysz moje "niestety"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uważam się za człowieka przyzwoitego:)))) |
barbi32@o2.pl oplulem monitor... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
no to mistrzyni photoshopa odpalaj go jak najszybciej bo będziesz musiała się bardzo postarać
|
|
Ok, dzięki :) widzę że są tu jeszcze i tacy co wiedzą o co chodzi :) Najśmieszniejsze jest jeszcze czasami to że niektórzy jak mówię gdzie chce jechać to chcą wybadać czy jestem tutejsza bo np pytają : którą drogą chcę jechać, albo czy jestem z Łomży...;) Gdybym powiedziała że całkowicie nie znam miasta i że pierwszy raz tu jestem to pewnie zwiedziłabym pół miasta zanim dowiózłby mnie np na dworzec ;D Ok, ale tu nie chodzi o to tylko o to co większość zrozumiała pisząc tu.
|
|
Ok,ale jak tam Twoja nóżka?
|
|
W sumie Książę Karol z małżonką odwiedził właśnie Puszczę Białowieską, żeby zobaczyć żubry. To może niektórzy mniej inteligentni pseudo "warszawiacy" oglądający nowy film wybiorą się do Łomży, aby sprawdzić, czy w tej Łomży naprawdę żubry chodzą po ulicach. Ale oni wolą chyba objadać się w Mac Donaldzie. Wiadomość, że nasz szpital potrzebuje dobrych specjalistów też poszła w eter, może uzupełnimy kadrę?
|
|
Dzięki _mały_ za troskę - nawet wybaczam Ci że nazwałeś mnie "gnojkiem"... Noga spoko, jeszcze dwa tygodnie i moze ściągną mi unieruchomienie, tylko jest z nią pewien problem, wiadomo - ani łazic nigdzie za wiele nie można, ani do wanny wskoczyć, ani na rowerze pojeździć..:( No ale jak mi zdejmą to nadrobię, nawet na kółko różancowe sie przejdę - tylko napisz gdzie dokładnie jest organizowane ;D A i składkę płacić regularnie obiecuję oczywiście :))
|
|
Jak postawie Tobie browarka to zaraz zgłosi sie stu innych więc bede stratny na tym zakladzie :)
|
|
maly prosi na kolanach
|
|
-Ty Przeciez Wiesz...................... dzieki za -info :)
|
|
pn ostrow maz wt pisz sr jedwabne cz myszyniec pt zambrow so nowogrod nd elk
|
|
kebap - a jaki masz dres???? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |